FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 920
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
10
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce poti face sa fii iubitul perfect

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Ce poti face sa fii iubitul perfect

 Q:   Intreaba despre Ce poti face sa fii iubitul perfect       
Cui nu i-ar placea sa fie considerat “iubitul perfect” intr-o relatie? Cati dintre noi nu si-ar dori sa aiba success total intr-o relatie fara reprosuri si mici disensiuni?
Trebuie sa privim aceste chestiuni din doua puncte de vedere, si anume: cel al barbatultu sic el al femeii.

Orice barbat isi doreste sa fie iubitul perfect, cu atat mai mult pentru a-i gadila orgoliul masculin. Pentru a avea success deplin la femei, dar si pentru a intretine o relatie de cuplu, barbatul trebuie sa tina cont de cateva sfaturi. Trebuie sa manifeste o atentie deosebita fata de partenera. Stim cu toatele cat de important este pentru o femeie sa se simta protejata de cel pa care il are aproape. Iubitul trebuie sa fie comunicativ, deschis la ascultare si totodata, pregatit sa-I sara in ajutor celei dr agi. Femeia are nevoie sa simta ca se poate baza pe barbatul de langa ea in orice moment.

Pe de alta parte, si femeia trebuie sa ia cateva lectii despre cum sa fie partenera ideala. Ea nu trebuie sa uite niciodata de faptul ca barbatul de langa ea mai are inca nevoie de mama oe care a avut-o atatia ani langa el. Asadar, spiritual matern nu trebuie sa lipseasca niciodata din comportamentul unei femei. In acelasi timp, femeia nu trebuie sa uite sa fie feminine. Sexualitatea femeii este cea mai puternica intr-o relatie. Ea trebuie sa-i ofere barbatului toata atentia sa.

Atat unul cat si celelalt trebuie sa isi faca partenerul sa se simta mereu in centrul atentiei. Dar, in acelasi timp, niciunul nu trebuie sa-si sufoce partenerul.

Asa cum dormitorul poate fi considerat un sanctuar pentru oricare dintre noi, si relatia cu partenerul trebuie sa fie comparata cu un refugiu de catre sarcinile si problemele zilnice, obligatiile fata de familie si viata in general. Relatia noastra ar trebui sa fie ca o ancora atasata de mijlocul vietii, oferindu-ne siguranta si suport in tot ce ni se intampla, asigurata de o franghie indeajuns de lunga pentru a se intinde si scurta la eventualele fluctuari ale noastre.


Tag-uri: iubit, relatie, sentimente, dragoste, iubireCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 15 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :