FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 733
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce pot face pentru a-mi recuceri fosta partenera

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Ce pot face pentru a-mi recuceri fosta partenera

 Q:   Intreaba despre Ce pot face pentru a-mi recuceri fosta partenera       
Multi oamenii inca nu si-au gasit sufletul pereche. Este, intr-adevar, o concluzie « nefericita » daca pot sa-i spun asa. Pe de alta parte sunt persoane care spun ca si-au gasit jumatatea, dar au scapat momentul. Este regretabil. Privesc in urma si au constiinta plina de regrete si pareri de rau.

Un lucru este cert. Poti sa stai si sa-ti plangi de mila sau poti, la fel de bine, sa faci ceva in privinta asta. Puterea sta in mainile tale. Se spune ca exista un destin care actioneaza implacabil, dar, pe de alta aprte, se spune ca destinul si-l mai face si omul.

Daca tu chiar crezi ca tu-ai gasit sufletul pereche si i-ai dat drumul, merita sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Daca vrei cu tot dinadinsul, nu trebuie sa cedezi cu usurinta. Asa ca, treci la treaba ! Nici o victorie nu se dobandeste fara lupta. Pregateste-ti armele si fii gata de atac. Stii, desigur, ca in razboi si in dragoste, totul este permis.

Mai intai, trebuie sa te gandesti, obiectiv, si sa constientizezi la rece, unde ai gresit tu si unde a gresit ea. Trebuie sa refaci traiectul relatiei voastre din momentul in care a inceput si pana s-a incheiat. Apoi, este necesar sa stabilesti greselile pe care le-ai facut tu si cele pe care le-a facut ea. La un moment dat, vei ajunge la o concluzie. Astfel, iti vei putea stabili o strategie pe baza careia sa poti actiona.
Nu te gandi doar ca ai trata-o ca pe o regina, iar ea a disparut pur si simplu.Poate ca atentia si dragostea ta excesiva au sufocat-o. Desigur, majoritatea femeilor adora sa fie in centrul atentiei. Le place sa se simta iubite si protejate, dar, la un moment dat, excesul devine banalitate. Fiecare gest si dovada de iubire pot deveni neinsemnate dupa indelungi repetari.
De exemplu, daca-i spui unei femei « Te iubesc » de douazeci de ori pe zi, impactul nu va mai fi acelasi ca la inceput.
Asa cum spunea Homer « omul este masura tuturor lucrurilor ». Astfel, fiecare trebuie sa-si dozeze excesele pentru ca excesul creaza dependenta, stim cu totii, are intotdeauna repercusiuni negative !
sursa imaginii : blogger.com


Tag-uri: iubire, dragoste, parasire, recucerire, partenera, suflet pereche, regret, impacareCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 24 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :