FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 329
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce Inseamna Televiziunea Pentru Gabriela

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Ce Inseamna Televiziunea Pentru Gabriela

 Q:   Intreaba despre Ce Inseamna Televiziunea Pentru Gabriela       
Pentru Gabriela Cristea Toader Kanal D reprezinta locul unde a putut sa se manifeste cel mai bine din punct de vedere profesional.

Pe post a fost prezenta inca din prima zi de emisie, 18 februarie 2007, si se simte foarte mandra ca din acel moment a evoluat impreuna cu Kanal D. Relatia ei cu postul la care lucreaza este una cat se poate de frumoasa si de productiva, din punctul evoluarii, pentru ca a crescut datorita postului de televiziune Kanal D si acesta a crescut de asemenea, datorita ei. De cand prezinta "Nora pentru mama", acesta a devenit proiectul ei de suflet si de fiecare data cand se incheie o serie de "Nora pentru mama", simte ca se incheie o alta etapa din viata ei, insa cand o etapa se t ermina se deschide alta care te incanta cu provocarile viitoare.

Pana in prezent a realizat patru editii de "Nora pentru mama" si acum pregatesc cea de-a cincea editie care va putea sa redefineasca iar cuvantul spectacol. Pentru Gabriela televiziunea reprezinta un mod de a trai, de a se manifesta si probabil ca mereu televiziunea va avea un rol foarte important in viata vedetei. A lucrat de mica in televiziune si la un moment dat si-a dat seama ca asta este ceea ce isi doreste sa faca. A fost un moment in viata ei cand si-a spus ca daca o sa i se deschida un drum spre televiziune nu o sa il ocoleasca si nu o sa treaca peste acel drum fara sa il observe.

Asa s-a intamplat cand a debutat in televviziune, pentru ca atunci cand a dat proba pentru prezentarea Eurovision-ului din 1994 era intr-o cabina de machiaj si pe post de microfon avea un fixativ. A luat in serios sa faca o cariera in televiziune inca de atunci, si de-a lungul timpului i-a fost rasplatita seriozitatea.


Tag-uri: kanal d, prezentatoare, cariera, televiziuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :