FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 291
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce este un joc flash?

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Ce este un joc flash?

 Q:   Intreaba despre Ce este un joc flash?       
Ce este un joc flash? Pana de curand nu exista conceptul de joc flash. Acesta a aparut intr-un moment de inspiratie a unor talentati cunoscatori a Adobe Flash. Initial, Adobe Flash era utilizat pentru a creat mici animatii si efecte folosind imagini pre-desenate si coduri logice pentru a induce structura acestor animatii.

S-a observat insa ca Adobe Flash poate face mult mai mult. De exemplu, se poate crea un obiect iar prin intermediul unui buton sau a unei comenzi afisate pe ecran, i se poate "comanda" acestui obiect sa faca diferite lucruri.

Astfel a aparut primul joc flash. In timp, industria a evoluat, Adobe Flash a evoluat si a permis crearea de jocuri mult mai complexe. Acum, un joc flash de ultima generatie poate concura cu succes impotriva unui joc PC complex. Cel putin din punct de vedere al am uzamentului, jocul flash castiga.

Un mare avantaj al acestor jocuri este costul. Majoritatea sunt gratuite. Exista si cateva astfel de jocuri ce necesita cumpararea pentru a fi jucate insa acestea nu se bucura de foarte mult succes. Pe o piata asaltata cu sute si sute de noi jocuri flash zilnic, nimeni nu va plati pentru a jucat un anumit joc. In plus, durata unui astfel de joc este foarte redusa. Marea majoritate se pot termina in cateva ore de joc (2-3 ore in cazul celor mai complexe).

Bune sau rele, aceste jocuri au devenit parte din viata noastra. Fiecare utilizator de internet cunoaste cel putin un site cu astfel de jocuri. Exista momente in care pur si simplu deschizi browser-ul si te conectezi la un site de mini-joculete flash pentru a te relaxa.

Nimic mai simplu. Este uimitor cat de amuzante pot fi aceste jocuri. Numarul mare le face atractive. Stii ca de fiecare data vei gasi ceva nou. Noi jocuri apar zilnic asa ca nu te vei plictisi niciodata (ca in cazul jocurilor pe PC sau console).

Exista jocuri PC ce necesita luni pentru a fi terminate. Inevitabil intervine plictiseala, rutina iar in cele din urma, jocul devine total neinteresant. Din fericire aceste principii nu se aplica si aici. Jocurile flash sunt in permanenta miscare, transformare iar fiecare minut aduce un nou joc.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, site, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 19 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :