FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 617
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce este hemangiomul

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Ce este hemangiomul

 Q:   Intreaba despre Ce este hemangiomul       
Ce este hemangiomul Hemangiomul este o tumoare benigna, uneori congenitala, a vaselor sanguine. Hemangiomul simplu este format din capilare dilatate si neoformate, cu perete hipertrofiat.

Uneori are aspectul unei tumori, alteori se prezinta ca o pata de culoare rosie vanata, cu margini neregulate, situata mai frecvent pe pielea fetei si a gatului.

Hemangiomul cavernos este format din cavitati largi, pline de sange; se prezinta
ca o tumoare de culoare albastra sau rosiatica de consistenta moale, elastica, volumul variind in caz de efort si de repaus.

Hemangiomul cirsoid este format din vase in care predomina arterele dilatate, alungite si hipertrofiate, care se impletesc in retea.

Se prezinta ca o tumoare pulsatila, acoperita de piele subtiata, de culoare albastruie. Este recomandat tratamentul chirurgical,sau roentgenterapie.


Tag-uri: roentgenterapie, tumoare benigna, vase sanguineCategorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 12 April '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :