FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,172
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce este fistula

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Ce este fistula

 Q:   Intreaba despre Ce este fistula       
Ce este fistula Fistula este un traiect de origine congenitala sau patologica prin care se scurge o secretie normala sau produse patologice. Fistulele congenitale se intalnesc mai frecvent la nivelul gatului (fistule branhiale) in regiunea coccigiana, in regiunea ombilicala (fistule de uraca). Tratamentul este chirurgical.

Fistulele patologice sunt consecinta unui traumatism sau infectii, in urma carora se deschide un canal sau o cavitate si se scurge o secretie sau excretie normala sau patologica, care intretine traiectul.

De asemenea, un abces profund se poate deschide la piele sau intr-un organ cavitar printr-un orificiu mic, care nu asigura un drenaj bun si se constituie o fistula prin care din cand in cand, se goleste cavitatea abcesului (fistule perianale, fistule osoase, fistule scrotale). Tratamentul este chirurgical.


Tag-uri: fistula, origine congenitala, traiectCategorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 11 April '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :