FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,028
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Castraveciori

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Castraveciori

 Q:   Intreaba despre Castraveciori       
CastravecioriSe aleg castraveti mici, sanatosi si foarte proaspeti. Se spala bine cu apa rece si se lasa sa se scurga. In borcan se pun mai intai frunze de visin si boabe de mustar, apoi castraveciori in randuri stranse fara a lasa goluri intre ei.

Printre castraveciori se presara catei de usturoi si feliute subtiri de hrean. Cand borcanul s-a "umplut, se pun deasupra crengute de marar si doua scandurele asezate crucis. Se prepara intr-un vas otetul.

La fiecare litru de otet de 9° se adauga 2 litri apa, iar la trei litri lichid, 100 g sare, foi de dafin si boabe de piper. Se asaza vasul pe foc si cand clocoteste, se toarna in borcan peste castraveciori.

Lichidul trebuie sa depaseasca nivelul lor, deoarece cand se raceste, otetul scade. Se inchide borcanul imediat, se leaga cu hartie pergament sau cu doua randuri de celofan dupa care se asaza la pastrat.

FamousWhy va doreste : Pofta Buna


Tag-uri: castraveciori, frunze de visin, boabe de mustar



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :