FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 775
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cartofi iahnie

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cartofi iahnie

 Q:   Intreaba despre Cartofi iahnie       
Cartofi iahnieIngrediente

1 kg cartofi, 300 g ceapă, 100 ml ulei, 50 g bulion de roşii, 1-2 legături de verdeaţă, cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, boia de ardei, usturoi, cimbru, cateva roşii, sare.

Mod de prepapare

Se curăţă cartofii şi ceapa. Ceapa se taie mărunt, iar cartofii se taie în bucăţi, se spală, se zvîntă într-un şervet şi se călesc rand pe rand în ulei bine încins, numai cat să se rumenească puţin. Apoi, în uleiul rămas, se prăjeşte ceapa tăiată mărunt, iar cand a început să se rumenească se adaugă boia de ardei, bulionul de roşii şi se călesc împreună 5-6 min, după care se stinge cu apă caldă. Se pun apoi cartofii, se adaugă toate ingredientele şi sare şi se fierb împreună pană cand cartofii sunt gata, fără sa se sfărame. Se aşază deasupra cateva roşii tăiate felii şi se introduce iahnia în cuptor 10-15 min.

Iahnia de cartofi se serveşte caldă sau rece, presărată deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: cartofi, ceapa, bulion, piper



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :