FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 293
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera lui Saha macinata de accidentari

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera lui Saha macinata de accidentari

 Q:   Intreaba despre Cariera lui Saha macinata de accidentari       
Cariera lui Saha macinata de accidentari Louis Saha intra pe o lista cu foarte multe nume, a unor fotbalisti extrem de talnetati, dar care nu au reusit sa-si atinga adevaratul potential din varii motive. Unii poate nu au muncit suficient, altii n-au avut grija de viata lor, dar Saha face parte din categoria celor extrem de ghinionisti, care au fost urmariti de probleme fizice, toata cariera. Este probabil cel mai frustrant lucru, sa muncesti foarte mult pentru o revenire si, exact atunci cand crezi ca ti-ai intrat din nou un mana, sa suferi alta lovitura. Inca de cand a avut rezultate cu nationala Frantei sub 17 ani, s-a spus despre Louis Saha ca va ajunge mare de tot. Era, la acea ora, considerat poate mai talentat decat Thierry Henry. Performantele la care au ajuns cei doi sunt de-a dreptul incomparabile.
Cariera lui Saha a d ecurs bine, pana la un punct, promovarea cu Fulham si cele cateva goluri reusite in Premier League, fiind un start nu tocmai rau. La acea vreme se astepta mult trambitata explozie a atacantului francez. Totul parea sa mearga conform planului, mai ales ca, in 2004, reuseste un transfer de rasunet la Manchester United. Venea sa faca pereche in atac cu Ruud van Nistelrooy, in ceea ce se anunta cea mai buna linie ofensiva din Premier League. N-au reusit totusi sa se sudeze atat de repede, fiind de-a dreptul surclasati in acel final de sezon, de Henry si Bergkamp, atacul viitoarei campioane, Arsenal.
Totusi startul lui Saha la United poate fi socotit ca unul bun, insa atunci cand se astepta o usoara crestere in evolutia francezului, dupa perioada de adaptare, pentru francez a inceput cosmarul. Tot sezonul 2004-2005 a fost un lung sir de accidentari, perioade de recuperare si reveniri pe gazon. Acest scenariu avea sa-l urmeze toata cariera ulterioara.
Abia in anul 2007 Saha a prins cateva luni fara probleme majore, lucru care s-a observat imediat, acesta revenind si in echipa nationala. Mai apoi problemele au reaparut, astfel ca, ceea ce se anunta un talent stralucitor, nu a reusit sa-si atinga potentialul, macinat de marea serie de ghinioane care l-a urmarit.


Tag-uri: fotbal, saha, franta, arsenal, henryCategorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 13 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :