FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 409
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera Lui Lucian Mindruta

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera Lui Lucian Mindruta

 Q:   Intreaba despre Cariera Lui Lucian Mindruta       
Lucian Mindruta a urmat cursurile Liceului Mihai Viteazu la clasa cu profil de matematica, o materie care, pe tot parcursul liceului, a urat-o.

Cand Lucian a realizat ca matematica nu este pentru el a luat decizia de a urma cursurile unei facultati cu profil uman unde sa se poata bucura de poezie, literatura si jurnalism. Asa se face ca la finele liceului Lucian Mindruta a ales sa urmeze cursurile Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.

Pe tot parcursul facultatii el a simtit ca ceea ce studiaza i se potriveste si se simtea mult mai bine decat atunci cate trebuia sa rezolve probleme de matematica. Dupa absolvirea facultatii el si-a dorit foarte mult sa profeseze in domeniul studiat fiindu-i foarte greu sa gaseasca o portita de intrare deoarece nu avea experienta necesara pe care toate televiziunile o doreau.

Intr-o buna zi a avut marele noroc sa fie primit la SOTI unde a inceput sa lucreze ca prezentator si avea propria emisiune. Lucian era un tanar absolvent de facultate care isi dorea enorm sa se afirme si sa faca si el cariera in televiziune.

La postul de televiziune SOTI el a avut marea sansa sa aiba ca invitati oameni celebri din Romania precum Victor Ciorbea, Miron Mitrea, Doru Buscu, Alina Mungiu si Cornel Nistorescu. La postul de televiziune SOTI, Lucian Mindruta a reusit sa se afirme in televiziune si sa invete cat mai multe lucruri esentiale unui om de televiziune.

La finele contractului cu acest post de televiziune, Lucian Mindruta a primit multe oferte din partea altor televiziuni insa impreuna cu Mihai Tatulici si alti oameni de televiziune au creat postul Tele 7 Abc. Un an mai tarziu el s-a angajat la ProTV unde lucra ca editor de stiri. Astfel Lucian Mindruta a stat la postul Pro TV pana in anul 2003 cand postul Antena1 i-a facut marea oferta, aceea de a prezenta Observatorul de seara, adica cele mai importante stiri ale zilei.

Nu a stat nici macar o clipa pe ganduri si a acceptat, astfel el a devenit un faimos stirist in Romania. Dupa o lunga perioada la pupitrul stirilor, Lucian Mindruta a renuntat la Observator si a realizat o emisiune de divertisment numita „Paine si circ”, emisiune ce s-a bucurat si inca se bucura de un mare succes pe micile ecrane.


Tag-uri: cursuri, televiziune, emisiuni, pro tv, antena 1, stiri, succesCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :