FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 564
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera De Antrenor A Lui Victor Piturca

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera De Antrenor A Lui Victor Piturca

 Q:   Intreaba despre Cariera De Antrenor A Lui Victor Piturca       
Victor Piturca si-a inceput cariera de antrenor la echipa Steaua Bucuresti, pe care a antrenat-o in sezonul 1991-1992, dupa care s-a indreptat spre Universitatea Craiova, la care a ramas in urmatorul sezon (1994-1995). La Craiova a reusit prima sa performanta in calitate de antrenor, reusind sa aduca echipa pe locul 2 in Campionatul Romaniei.

A urmat in perioada 1996-1998 echipa de tineret a Romaniei, Under 22, pe care a calificat-o la Campionatul European din 1998.

Din 1998 a devenit selectionerul echipei nationale a Romaniei si si-a continuat seria performantelor, reusind sa califice echipa la Campionatul European din 2000. In urma unor neintelegeri insa, a fost demis de la nationala si s-a orientat catre Steaua Bucuresti, echipa care il facuse mare ca jucator, pe care avea sa o antreneze pana in 2004.

La Steaua a avut succes dupa success, propulsand echipa pe primul loc in divizia A in sezonul 2000-2001, pe locul 2 in 2002-2003 si in 2003-2004, pe locul 3 pe finala campionatului din 1999 si pe locul 4 in sezonul 2001-2002. In 2004 a revenit la carma echipei nationale a Romaniei, pe care a reusit sa o califice la Campionatrul European din 2008. Sub indrumarea lui Victor Piturca, echipa nationala a Romaniei a reusit sa reziste in fata unor echipe cu nume rasunatoare, facand egal cu Franta si Italia, si a terminat pe locul al treilea in grupa din care facea parte la Campionatul European. Numele lui Piturca este legat si de legendarul meci cu Olanda pe care echipa nationala a invins-o intr-o partida istorica.

In Preliminariile Campionatului Mondial din 2010, norocul nu a mai fost de partea lui Piturca si echipa nationala a fost infranta de Lituania, a reusit egal cu Franta si a invins doar Insulele Feroe. Dupa o alta serie de infrangeri in fata Serbiei si a Austriei, inevitabilul s-a produs si Victor Piturca a fost demis in aprilie 2009. Din 2010 este din nou antrenor la Steaua Bucuresti si incearca sa reziste presiunii diverselor conflicte cu patronul Gigi Becali.


Tag-uri: antrenor, cariera, steaua, campionat, romaniaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 17 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :