FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 390
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera De Antrenor A Lui Sorin Cirtu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera De Antrenor A Lui Sorin Cirtu

 Q:   Intreaba despre Cariera De Antrenor A Lui Sorin Cirtu       
Sorin Cirtu si-a inceput cariera de antrenor in 1988 la Universitatea Craiova. Nu foarte greu, deja in sezonul 1991-1992 a reusit sa castige cu aceasta echipa Cupa si Campionatul Romaniei.

In anul 1993 s-a ocupat si de o alta echipa din Banie, Electroputere Craiova, pe care a antrenat-o insa pentru putin timp. Intre 1993 si 1995 a fost cooptat pentru a antrena echipa de tineret a Romaniei, U 21, dupa care in 1955 pentru scurt timp a trecut ca antrenor si pe la echipa bucuresteana Rapid Bucuresti.

In sezonul 1995-1996 revine la echipa sa de suflet, Universitatea Craiova si reuseste sa plaseze echipa in anul 1995 pe locul al doilea in Campionatul Romaniei.

In sezonul urmator, 1997-1998 va antrena o echipa d in strainatate Veria F.C din Grecia. Ulterior va reveni in Romania, si mai exact in Oltenia pentru a antrena din 1999 pana in 2002 echipa FC Extensiv Craiova. In urmatorul sezon, 2002-2003 va antrena din nou Universitatea Craiova. In anul 2004 se va indrepta catre o alta echipa romaneasca, Otelul Galati, pentru scurt timp insa.

In sezonul 2005-2006 antreneaza echipa FC Arges Pitesti si se dovedeste un om potrivit pentru aceasta echipa. In 2006 va antrena si o echipa din Banat, FC Timisoara iar din sezonul urmator se va indeparta intr-o oarecare masura de divizia A, in sensul ca va antrena echipa Progresul Bucuresti, echipa care in prezent evolueaza in Liga a IV a a fotbalului romanesc. In sezonul 2007-2008 a reusit sa promoveze Dacia Mioveni in Liga I.

Din 2008 si pana in mai 2010 a antrenat echipa gorjeana Pandurii Targu-Jiu. A fost demis in mai 2010 in urma unei infrangeri a echipei in minutul 90. Suspendarea a survenit pe neasteptate cu 2 etape inainte de vacanta. In prezent a revenit la Pandurii Targu-Jiu.


Tag-uri: cariera, antrenor, universitate craiova, titluCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :