FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 548
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera de antrenor a lui Eugen Neagoe

Tag-uri Populare


fotbal   efort   antrenament   muschi   antrenor   forta   performanta   manchester united   organism   exercitii   atacant   viteza   anglia   psihic   putere   medic   real madrid   corp   sanatate   intindere   articulatii   pregatire   premier league   mijlocas   accidente   diversitate   fotbalist   exercitiu   relaxare   alimentatie   fracturi   odihna   respiratie   precautie   medicamentatie   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera de antrenor a lui Eugen Neagoe

 Q:   Intreaba despre Cariera de antrenor a lui Eugen Neagoe       
Cariera de antrenor a lui Eugen Neagoe Cariera de antrenor a lui Eugen Neagoe incepea prin anul 2002 ca secund la FC Extensiv Craiova, echipa de Liga a doua. In sezonul urmator, 2003-2004 a devenit antrenor principal al acestei echipe, antrenand-o cu o scurta pauza in luna ianuarie a anului 2004. Tot in 2003-2004 a mai antrenat FC Craiova, tot in Liga a doua.
In prezent, Eugen Neagoe este antrenor principal al Universitatii Craiova, fiind mana dreapta a lui Victor Piturca, recent numit manager al echipei din Banie. In aceeasi formula au lucrat si la Steaua Bucuresti, echipa de la care cei doi au plecat in urma neintelegerilor cu Gigi Becali. Ca antrenor in Liga 1, Eugen Neagoe a debutat tot la echipa Universitatea Craiova, devenind in anul 2005 antrenor principal dupa ce initial fusese secund al lui Marian Bondrea.
La sfars itul sezonului, Universitatea Craiova a reusit sa termine doar pe un modest loc 16 iar antrenorul Eugen Neagoe a fost nevoit sa se indrepte catre un alt club si ales tot o echipa olteana, respectiv FC Pandurii Targu-Jiu, la care a ramas antrenor pentru 3 sezoane, reusind de fiecare data performante asemanatoare: locul 11 in sezonul 2006-2007, locul 12 in sezonul 2007-2008 si locul 11 in sezonul 2008-2009. La inceputul anului 2009, a ales sa conduca o echipa din Liga a doua, FC Drobeta Turnu Severin, propunandu-si sa o aduca in Liga 1. N-a reusit sa atinga insa decat un modest loc 5 si a trebuit sa isi gaseasca o alta echipa. S-a indreptat catre FC ASIL Lysi din Cipru, tot o echipa de Liga a doua, dar nu a ramas nici aici pentru mult timp, revenind la Universitatea Craiova pentru a-l inlocui pe Daniel Mogosanu.
A fost insa demis spre sfarsitul Campionatului de catre patronul Universitatii, Adrian Mititelu, dupa ce echipa a ajuns in zona retrogradarii. Ulterior insa, a facut parte din staff-ul tehnic al lui Victor Piturca, manager al echipei Steaua Bucuresti, fiind secundul lui Piturca in antrenarea jucatorilor de la Steaua.
Ruptura s-a produs la inceputul lunii august 2010, cand Victor Piturca si-a dat demisia de la Steaua si a plecat cu intregul sau staff tehnic. Recent, Eugen Neagoe se afla sub conducerea lui Victor Piturca la carma Universitatii Craiova, cu care Piti a semnat un contract pentru 3 ani.


Tag-uri: fotbal, antrenor, liga 1Categorie: Sport  - ( Sport - Archiva)

Data Adaugarii: 20 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :