FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 389
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cariera Alinei Sorescu In Televiziune

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cariera Alinei Sorescu In Televiziune

 Q:   Intreaba despre Cariera Alinei Sorescu In Televiziune       
Imediat dupa ce a devenit o cantareata renumita in tara, Alina Sorescu a avut ocazia sa se afirme pe plan profesional si in televiziune.

Si-a facut debutul in televiziune la TVR1 unde a prezentat alaturi de Cosmin Cernat emisiunea „Ploaia de Stele”. Desi a fost prima data cand a aparut ca prezentatoare, Alina s-a descurcat foarte bine si si-a multumit publicul. Imediat dupa emisiunea „Ploaia de Stele” Alina a prezentat multe alte emisiuni ale aceluiasi post de televiziune cum ar fi: „Vacanta in stil mare”, „Ora fara catalog” si „Matinal de vacanta”, emisiuni ce i-au dat dreptul si ocazia Alinei sa se afirme in televiziune. Ea a aratat ca nu este numai o cantareata faimoasa si talentata ci si o buna vedeta de televiziune.

Astfel Alina se mentinea ferma pe pozitii si aparea tot mai des pe micile ecrane incantandu-si fanii prin prezenta ei placuta. Avand in vedere ca Alina s-a descurcat de minune ca prezentatoare si moderatoare TV ea nu a fost uitata de marii organizatori ai evenimentelor mondene si astfel a prezentat multe spectacole in tara. Astfel, in anul 2003, Alina a prezentat emisiunea organizata special pentru seara de revelion. Tot in anul 2003 a prezentat celebrul Cerbul de Aur. Un an mai tarziu cantareata a prezentat concursul pentru copii organizat la mare si intitulat Mamaia Copiilor.

Acestea sunt doar cateva dintre evenimentele mondene de mare succes la care Alina a luat parte si unde si-a pus amprenta. Descoperind usor tainele televiziunii si portile acesteia deschizandu-i-se, Alina a imbratisat cu drag noua cariera castigand increderea oamenilor cu care lucra dar si facandu-si multi fani.

Faptul ca si-a cladit un drum in televiziune nu a inseamnat ca Alina a renuntat la cariera ei muzicala. Recent, a declarat referitor la acest aspect, ca nu poti face intotdeauna mai multe lucruri bune deoadata si ca uneori trebuie sa le asezi in ordinea lor prioritara. In acest fel a facut ea cu muzica.


Tag-uri: prezentatoare, televiziune, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :