FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 689
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Care sunt materiale auxiliare folosite in zugraveala si vopsitul casei

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Care sunt materiale auxiliare folosite in zugraveala si vopsitul casei

 Q:   Intreaba despre Care sunt materiale auxiliare folosite in zugraveala si vopsitul casei       
La prepararea compoziţiilor, precum şi la pregătirea suprafeţelor suport sint necesare o serie de materiale auxiliare, din care se menţionează cei mai uzuali :

-Ipsosul, sub formă de pulbere fină, care se foloseşte fie ca material de umplutură în compoziţiile de vopsitorii, fie la prepararea chiturilor de spacluire, pentru netezirea suprafeţelor înainte de a fi zugrăvite sau vopsite.
-Săpunurile de menaj sau pasta de săpun, care se foloseşte la spălarea suprafeţelor ce urmează să fie rezugrăvite sau vopsite, precum şi la prepararea grundurilor pentru mărirea aderenţei dintre pelicula aplicată şi suprafaţa suport.
-Alaunul de potasiu (piatra acră) şi sulfatul de cupru (piatra vanătă), sub formă de cristale, care se foloseşte la prepararea grundurilor în scopul obţinerii unui luciu şi a unei bune fixări a peli-i culei pe suprafeţele suport.
-Soda calcinată (carbonatul de sodiu), sub formă de praf alb cristalizat, care se foloseşte la curăţirea suprafeţelor afumate, pătate cu grăsimi.
-Soda caustică, sub forma unui material compact, cristalin, care se foloseşte în soluţii de diferite concentraţii pentru andepărtarea peliculelor de vopsea veche, precum şi la curăţirea petelor de grăsimi. Fiind o otravă puternică, soda caustică trebuie să fie depozitată şi păstrată cu multă atenţie şi în siguranţă.
Materiale de şlefuit (abrazive) ca piatra ponce, piatra de frecat, hartia de şlefuit, şmirghelul, care sunt folosite, după caz, la finisarea suprafeţelor suport, a suprafeţelor chituite, a grundului, a şpacluirii şi a peliculei de vopsea.

sursa imaginii http://www.buildinggreentv.com


Tag-uri: gospodarie, casa, depanare, raparatii, sculeCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 06 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :