FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,064
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Capricornul si compatibilitatea cu celelalte zodii

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Capricornul si compatibilitatea cu celelalte zodii

 Q:   Intreaba despre Capricornul si compatibilitatea cu celelalte zodii       
Compatibilitate si incompatibilitate

Este considerata o zodie care nu da multa sexualitate supusilor sai, dar aceasta nu inseamna ca ei nu sunt dotati cu un mare grad de lascivitate. Aceste indicatii din zodie inseamna ca ei pot ajunge cu usurinta la excese, dar in general ambitiile personale sunt cele care influenteaza problema casatoriei pana intr-un foarte mare grad si ei privesc de obicei, avantajele materiale pe care le poate aduce casatoria. in acelasi timp aceasta face ca relatiile Capricornului cu sexul opus sa fie aproape libere de orice gama sexuala.

Barbatul Capricorn are un instinct puternic de protectie, pe cand femeia Capricorn, desi perfect capabila sa se orinduiasca singura in viata, simte nevoia sa fie protejata. Supusii Capricorn sunt nascuti conducatori si ei cauta sa conduca vietile oricarei persoane cu care vin in contact mai strans.

Femeile folosesc toate mijloacele ca sa impinga inainte cariera sotului sau ce a rudelor apropiate si deseori obtin un succes impresionant printr-o tovarasie de viata care altfel nu permitea prea mult. Multi politicieni proeminenti si oameni de afaceri renumiti recunosc ca-si datoreaza pozitiile si succesul aproape in intregime sotiile nascute in Capricorn. Chiar in cele mai pozitive cazuri, zodia nu indica asupra supusilor sai ca ar fi prea afectuosi si ei sunt niste tovarasi de viata mai mult constiinciosi si corec decit dragastosi.

Au un fel de a vedea de o mare rigiditate, in sensul dreptatii. Ei dau o mare importanta drepturilor lor si deseori sunt neiertatori. Ofensa trebuie ispasii cu o pedeapsa egala. in viata matrimoniala greselile sunt foarte rar iertate si niciodata intelese, si nu exista nici o sansa pentru partener daca greseste a doua oara.Cu toate acestea casatoria cu ei deobicei dureaza, pentru ca cei nascuti in Capricorn rar se casatoresc in graba si foarte probabil pacatuiesc printr-o excesiva prudenta in alegerea partenerului, in schimbul unui impuls spontan de dragoste.

Cei din Capricorn sunt intr-un oarecare grad nemilosi si asta se atribuie ambitiei lor exagerate. Le place sa fie practici si de asemenea in afaceri si aceste caracteristici ii fac sa fie materialisti.

Prin urmare, pentru ei casatoria poate fi privita mai mult din punct de vedere al unei necesitati, decat dintr-o ratiune romantica sau sentimentala. Incontestabili ei sunt posesivi si atribuie astfel stapanirea totala in dragoste sau casatorie care se aseamana cu dreptul asupra proprietatii financiare. Si cu toate cele spuse mai sus si cu toate ca ei nu pot sa exteriorizeze sentimentele in interesul lor, au o mare nevoie de dragoste si afectiune. Si daca aceasta nu o pot gasi (din propria lor vina) se simt izolati si neintelesi.

Au o natura sufleteasca destul de complexa si simt nevoia de dragoste si romantism, dar acest lucru este foarte greu pentru ei din pricina firii lor banuitoare. Cu toate ca sunt tipuri de oameni realisti, nu este deloc prea mult optimism in felul lor de a fi.

Capricornul si BERBECUL

Impetuosul si agresivul Berbec nu va avea rabdare sa mearga la urma plicticosului si meticilosului Capricorn. Deasemenea Capricornului nu-i place felul de a fi al Berbecului care se grabeste la orice oferta, in timp ce Capricornul se gandeste mult inainte de a face un lucru. Nu este o casatorie buna. exista intre ei un anumit fel de compatibilitate de ordin sexual, dar nu este urmata de sentimente sau asemanari temperamentale.

Capricornul si TAURUL

intre ei exista o satisfacatoare posibilitate de compatibilitate daca Taurul va da Capricornului incurajarea si flatarea de care acesta din urma are nevoie. Pentru aprinsul Taur, stapinit Venus, Capricornul poate sa para putin cam rece si distant, insa daca cineva poate topi racea lui Saturn, acesta este numai Venus. Cu o intelegere mutuala si oarecare concesii un pentru altul, aceasta poate fi o buna combinatie matrimoniala.

Capricornul si GEMENII

intre ei sunt prea multe caracteristici opuse ca sa poata fi privita ca o buna unire. Rabdarea, care este importanta latura a Capricornului, este inexistenta la Gemeni. Modul de activita multilateral este o necesitate pentru orice lucru care se face in timp prea lung. Saturn priveste cu placere la schimbatul mereu al Gemeniolr. Daca Gemenii isi potrivesc umbletul incet sa mearga in pas cu Capricornul, ei se pot intelege tot timpul. Dar stabilitatea este straina naturii Gemenilor asa ca unirea lor nu poate fi socotita buna.

Capricornul si CANCERUL

Racul este dominat de instincte de dragoste si intelegere si va fi un calmant pentu recele si banuitorul Capricorn. Racul, cu totul absorbit de camin si familie, va placea Capricornului. Amandoi sunt capabili sa traga din greu impreuna pana ce scopul lor a fost atins. intadevar, Capricornul poate sa indeplineasca visul de securitate al Racului.

Capricornul si LEUL

Acestia doi nu se potrivesc de loc. Atotprezentul Leu cu setea de libertate va fi ca un robinet deschis gata sa exploateze pe banuitorul Capricorn. De altfel, Leul nu poate sa suporta mult timp natura morocanoasa a Capricornului. Leul are o natura deschisa si cu grija pentru libertate lui si s-ar putea sa sara primul peste convenientele matrimoniale si sa priveasca alaturi. Leul uita si iarta repede pe cand Capricornul iarta foarte greu, nu uita niciodata. Aceast nu poate fi o buna combinatie.

Capricornul si FECIOARA

Exista multe caracteristici care ar putea sa-i faca sa se inteleaga bine. Cu insistenta pentru exactitate a Capricornului si nazuintele spre perfectiune ale Fecioarei pentru ei insisi,ca si pentru ceilalti din jur, acestia pot sa progreseze bine. Fecioara trebuie sa-si elimine obiceiul de a dojeni si a critica, acestia deci ar trebui sa se plinga impotriva lumii cand le va fi greu. Mercur, care stapineste Fecioara, este cu totul diferit de Mercur care stapaneste Gemenii, din pricina conventiilor astrale. in cazul Fecioarei el va combina bine cu Saturn, stapinitorul Capricornului. Ambele astre dau multa stralucire supusilor sai si Fecioara si Capricornul vor demonstra aceasta cu tinta lor personala si a caminului lor. Este o combinatie bine fondata.

Capricornul si BALANTA

Este adevarat ca Balanta poate sa atraga pe Capricorn, insa este posibil ca ea sa se plictiseacsc alaturi de rigidul si invariabilul Capricorn. Capricornul pune accentul pe relatiile sociale ale Balantei si e va deveni subiectul asupra caruia va dicta Capricornul. Capricorn este mult mai larg in problemele libertatii sexuale inainte de casatorie decat dupa, astfel incit Balanta va trebui sa mearga ca pe sarma dupa modelul de conduita impus de Capricorn. Daca Balanta se va supune la aceasta, atunci intre ei va exista o buna combinatie pentru casatorie.

Capricornul si SCORPIONUL

Aceasta unire nu pare a fi buna. Scorpionnul este acela care prin intepaturi usturatoare si temperament manios poate rani violent si efectiv. Capricornul raspunde la aceasta cu indirjirea lui caracteristica. Amandoi sunt foarte dezagreabili cand sunt frustrati in drepturi.Nu este o combinatie buna si este imposibil sa fie imbunatatita de alte aspecte zodiacale.

Capricornul si SAGETATORUL

Au caracteristici cu totul opuse. Sagetatorul este liber, deschis, jovial si optimist. Capricornul este sobru, retinut si banuitor. Sagetatorul ar putea sa se bata ca sa invinga neplacerile care rezulta din felul de a fi taciturn si din raceala exterioara a Capricornului, dar foarte probabil ca se va plictisi sa tot cedeze Capricornului. si chiar daca Sagetatorul, cu inima plina de dragoste, va renunta la libertate si se va ancora suspinand, pe pamant tot nu este prea multa fericire pentru el.

Capricorn si CAPRICORN

Pot face o casatorie de durata, deoarece se potrivesc. Ambii au aceleasi caracteristic si fiecare poate suporta lipsurile celuilalt si ceea ce este mai important este ca amin doi vor sti ce sa faca ca sa invinga toate greutatile.

Capricorn si VARSATOR

Este o combinatie greu de analizat. Capricornul greoi, cu picioarele pe pamant, nu va fi in stare sa-si stapaneasca cumpatul fata de asprul purtator al apelor, care tinde sa faca o lume mai buna in care apoi sa traiasca. Capricornul are nevoie de intregul efort conventional pentru prosperitatea familiei si oricare altul, afara de Varsator, il va intelege. Capricornul nu va intelege interesul pe care-l acorda Varsatorul celorlalti. Pe de alta parte Varsatorul nu poate sa suporte limitarea si restrictiile de orice fel si astfel isi va face bagajele si va pleca in lume ca sa gaseasca o tinta mai inalta pe care s-o cucereasca.

Capricornul si PESTII

Capricornul va gasi un partener simpatic si intelegator in Pesti, iar temperamentul asezat si sigulr al Capricornului este ceea ce lipseste Pestilor in sensul increderii si al sigurantei. Atat necesitate sexuala, cat si vederile sociale sunt similare. Capricornul, cu mult mai practici decit Pestii, va fi admirat pentru aceasta de parteneri. Deasemenea, Capricornul va fi fericit de dependenta Pestilor. de el fiindca el, Capricornul este cel mai fericit cand cineva are nevoie si depinde de el.

Persoane importante M. Dietrich, Kipling, Newton, Nixon, I. d'Arc


Tag-uri: horoscop, zodie, saturnCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :