FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,287
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Capricornul si capacitatea sa de seductie

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Capricornul si capacitatea sa de seductie

 Q:   Intreaba despre Capricornul si capacitatea sa de seductie       
Retinerea sa nu este decat o masca pentru sensibilitatea pe care n-are curaj sa le marturiseasca. Dar nu cumva sa-l bruscati, Capricornul este un independent. In cazul sau seducerea se va face pas cu pas fiid un pudic, va avea grija sa-si creeze o carapace pentru a deruta.

Este o persoana stabila isi iubeste familia si prin aspectul sau responsabil, solid si bine cantarit, ofera imagina unui patriarh al zodiacului. Dar in spatele acestor aparente se ascunde o inima tandra. Iubirile pasionale nu-i sunt straine capriconului tocmai pentru ca nu e obisnuit sa iubeasca violent. Daca intalneste marea dragoste va pune in miscare totul cu tenacitate, penru a atinge scopul dorit. In dragoste face totul in profunzime chiar si detaliile secundare. Trebuie deci sa va asteptati la o progresare len ta in povestea dumneavoastra de dragoste cu capricornul.

Capricornul face parte din fiintele cele mai fidele in prietenii. El nu poate fi usor abordat, se refugiaza in spatele propriilor principii si obiceiuri, cu o anumita raceala. Dar daca ai timp sa-l descoperi, imensa sa sensibilitate va iesi la lumina, precum si sinceritatea si onestitatea sa. Cand un Capricorn acorda incredere unui prieten, el incheie cu adevarat un pact cu acesta. Este un prieten de calitate.
Uneori ezita daca e cazul sa dea sfaturi sau sa consolidez pe cineva, avand un umor tonic si sclipind de inteligenta puteti intrtine relatii caduroase si revigorante.

Combinatiile Capricornului cu :

Sagetatorul – o combinatie in care va potriviti. Dragostea va fi plenara si impacata dar va trbui multa intelegere pentru eventuale flirturi ale sagetatorului.

Capricornul – o combinatie nu tocmai fericita. Amandurora le place amorul carnal, aventura de dragul schimbarii partenerului.

Varsatorul – vor domina animozitatile si conflictele minore dar multiple. Firea de scandalagiu a Varsatorului, chefurile si betiile acestuia vor face imposibila viata Capricornului.

Pesti - o relatie in care interesele comune pot suda legatura dintr cei doi. Pestelui nu-i ramane decat sa inteleaga discretia si timiditatea erotica a Capricornului.

Berbecul – relatie de cooperare de dominare reciproca de dominare reciproca. Sentimental inteles de partener sau nu, relatia va tinde catre o raceala toatala.

Taurul – o combinatie buna. Virilitatea proverbiala a Taurului ca fi benefica pentru cuplu, complementata cu imaginatia Capricornului. Acestea duc la un rezultat bun.

Gemeni – combinatie caracterizata de incomunicare, relatii modeste, trairi superficiale.

Rac – relatie incompatibila vor predomina sentimentele reci si indiferenta fata de celalalt. Capriciile Racului precum si inconstanta lui amoroasa vor fi cele care vor duce la ratarea vietii celuilalt.

Leul – viata plina de excese a Leului, pornirile acestuia de dominare vor fi in contradactie cu firea retrasa a Capricornului cu modul lui precis de a vedea intimitatea.

Fecioara – o combinatir excelaenta, plina de succese pe toate planurile. Iubirea cerebrala si profunda, precum si atasamentul Fecioarei, tendinta ei spre ideal, va favorizeaza. Se prevede o relatie de durata si de iubire reciproca.

Balanta – relatie dominata de animozitati si antipatii. Balanta are porniri erotice stranii, poate trece, adesesa, prin indispozitii psihice, cu efectele bine cunoscute, manifestand tendinta, de izolare. Evitati-o !

Scorpionnul – combinatie acceptabila, caracterizata de relatii reci, interese doar de afaceri. Scorpionnul este tulburator, navalnic si posesiv, ii plac aventurile erotice. Ii veti rezista mai greu cunoscut fiind caracterul vostru, maniera rece de abordare a partenerului si greutatea stapanirii instinctelor.
sursa imaginii : astrologyweekly.com


Tag-uri: zodiac, horoscop, capricorn, compatibilitate, zodie, combinatii, seductieCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :