FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,281
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Capitala luxului - Monaco

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Capitala luxului - Monaco

 Q:   Intreaba despre Capitala luxului - Monaco       
Capitala luxului - Monaco Monaco este un oras in care domneste celebritatea, rafinamentul si luxul. Este o lume facinanta care isi merita cu prisosinta statultul pe care il are in prezent ca una dintre cele mai luxoase si impresionante destinatii din lume.

Este al doilea stat independent din lume ca marime dupa Vatican, fiind situat pe coasta mediteraneana.

Principatul Monaco este situat pe Riviera franceza, supranumita si „Coasta de Azur”, intre Marea Mediterana si Franta.

Forma sa de guvernamant este din 1911 monarhie constitutionala. Acest lucru presupune ca suveranului ii sunt atribuite puteri sporite, apropiate de cele ale unei monarhii absolute. In prezent, suveranul Principatului Monaco este Prinţul Albert al II-lea de Monaco.

Aici strazile inca mai au nume de printese, iar toat a lume iubeste familia regala care face parte din dinastia Grimaldi ce domneste de peste 700 de ani.

Este cunoascut mai ales ca gazda a circuitului de Formula 1.

Monaco este impartit in 4 zone. Poti incepe cu Monaco Ville, capitala principatului si zona rezidentiala. Aceasta zona este veche, fortificata si aici se gaseste de 125 de ani Catedrala din Monaco, pe locul vechii Biserici Sfantul Nicolae.

Continui apoi cu Monte Carlo, a alegorie a luxului si cochetariei. Arhitectura deosebita, dar si celebrul Cazinou il pot las afara grai pana si pe cel mai aspru critic de arta. Tot aici se afla si plaja Larvotto si Clubul de Sport Monte Carlo.

Zona cea mai nou construita este Fontvieille unde se gasesc Gradina Zoologica, stadionul si un aerodrom pentru elicoptere.

Nu trebuie ratata vizitarea imprejurimilor Palatului Regal si a Gradinii Japoneze, amenajata chiar pe tarmul marii, dupa dorinta Printesei Grace. Monaco este o destinatie foarte costisitoare.

Te poti caza la Hotel Monte Carlo Bay de 4 stele cu 307 euro pe noapte sau la Hotel Port Palace de 4 stele cu 465 de euro pe noapte. Un sejur poate costa de la 700 de euro pana la 5000 de euro.

Deja nu mai trebuie adaugat luxul prezent la fiecare colt, dar mai ales in reprezentantele celor mai mari case de moda din lume si in masinile de milioane de dolari care impanzesc strazile.

Sursa Imaginii - leblogauto.com


Tag-uri: coasta de azurCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :