FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 351
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Calvin Klein: Viata Personala

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Calvin Klein: Viata Personala

 Q:   Intreaba despre Calvin Klein: Viata Personala       
Pe scara larga, Calvin Klein a fost considerat cel mai important creator de moda american, primul care a fost premiat de catre "Council of Fashion Designers of America Award" pentru creatiile sale remarcabile de haine si lenjerii intime atat pentru barbati cat si pentru femei, devenind de asemenea primul designer care a primit ambele premii in acelasi an. El a primit numeroase premii pentru activitatea si contributia sa in lumea modei precum Coty Award in 1973, 1974 si 1975 insa si din partea "Council of Fashion Designers of America Award" precum si multe altele.

El este membru a numeroase comitete de moda din intreaga lume si este recunoscut ca fiind unul din cei mai mari designeri din toate timpurile, fiind pre ferat de mari personalitati precum Julia Roberts, Gwyneth Paltrow si Helen Hunt.

In viata sa personala, Calvin Richard Klein nu a avut prea multa liniste si spus asta deoarece el a fost casatorit de doua ori insa nu a avut norocul sa si ramana casatorit. In anul 1964 el s-a casatorit pentru prima data cu Jayne Centre, pe care o cunoscuse in timpul studiilor. Cei doi s-au iubit nebuneste vreme de zece ani, insa dupa aceea ei s-au despartit din motive care nu au fost facute publice. Inainte de a divorta, sotia sa i-a daruit singurul sau copil, o fetita pe nume Marci Klein.

In anul 1986, el s-a casatorit pentru a doua oara cu Kelly Rector insa si cu aceasta a avut o casnicie scurta deoarece in anul 2006 cei doi au semnat actele de divort si nici de aceasta data nu a fost facut public motivul despartirii lor. Calvin Klein a fost si inca este omul care a iubit femeile, insa se pare ca doar pe cele de pe hartiile sale unde isi exerseaza talentul pentru a le darui reprezentantelor sexului frumos minunate creatii vestimentare insa si parfumuri deoasebite.


Tag-uri: creator, moda, divort, talentCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 11 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :