FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,307
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bulion de ardei grasi

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bulion de ardei grasi

 Q:   Intreaba despre Bulion de ardei grasi       
Bulion de ardei grasiSe aleg ardei grasi cat mai carnosi si de culoare rosie. Se spala, se scot cotoarele cu seminte, se indeparteaza restul ramas de la seminte, se spala din nou bine si se scurg. Ardeii se rup in bucati si se pun la fiert cu foarte putina apa.

Dupa ce au fiert, se strecoara si se dau prin masina de tocat carne sau prin sita. Piureul obtinut se fierbe intr-o cratita smaltuita sau cositorita cu suprafata cat mai mare, pentru evaporarea lichidului in timpul fierberii.

In tot timpul fierberii se amesteca cu o lopatica de lemn pentru a nu se lipi de fund. Cand este aproape gata, se adauga sarea (10 g la 1 kg bulion) dizolvata in zeama in care s-au fiert ardeii grasi si se mai lasa pe foc 10—20 min.

Pasta (bulionul de ardei grasi) se pastreaza in borcane ermetic inchise cu celofan. Cand se incepe folosirea, de fiecare data se niveleaza pasta din borcan,iar deasupra se toarna ulei prajit, pentru a se preintampina formarea mucegaiului. Se pastreaza la rece. Acest bulion are gust foarte placut si este putin picant.


Tag-uri: bulion, ardei grasi, carne



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :