FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 668
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Brenda Song: Copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Brenda Song: Copilarie

 Q:   Intreaba despre Brenda Song: Copilarie       
Brenda Song s-a nascut pe data de 27 martie 1988 in Carmichael, California, USA. Ea a venit pe lume intr-o familie controversata in ceea ce priveste originile insa acest aspect nu i-a afectat viata. Brenda este cel mai mare copil la familiei mai avand doi frati mai mici: Timmy si Nathan. Mama Brendei a fost actrita si datorita carierei sale, Brenda Song s-a mutat cu aceasta in Los Angeles pentru ca mama ei sa isi urmeaze cariera artistica.

Doi ani mai tarziu, intreaga familie le-a urmat in Los Angeles unde si-au inceput o noua viata. Din adolescenta, Brenda si-a dorit o cariera in lumea televiziunii deoarece ea isi dorea foarte mult sa faca balet, in timp ce fratele Timmy isi dorea sa urmeze cursuri de taekwondo.

Mama dorind sa ii stie pe cei doi frati intr-un singur loc, a luat decizia sa ii duca pe amandoi sa urmeze cursuri de taekwondo. Brenda Song a fost tare dezamagita de alegerea mamei sale si a mers la primele sale antrenamente foarte trista, doar de dragul de a face ceva. In ciuda acestor aspecte ea a ajuns intr-un final sa obtina centura neagra in taekwondo, centura la care multi concurenti doar spera.

Aceasta victorie a insemnat enorm pentru Brenda Song chiar daca ea si-a dorit mult sa faca balet. Deoarece era o fetita foarte inteligenta, mereu cu un pas inaintea tuturor colegilor de la scoala, Brenda a primit permisiunea de a invata acasa iar la varsta de doar 16 ani ea a absolvit liceul. Parintii au fost foarte mandri de fiica lor deoarece nu multi copii sunt atat de inteligenti si dobandesc o diploma de absolvire a liceului mult mai devreme, asa cu a reusit Brenda.

Dupa ce a absolvit liceul la o varsta frageda, Brenda Song a urmat cursurile Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Berkeley din California, obtinand astfel o diploma in psihologie si un certificat in afaceri. Astfel, tanara Brenda si-a finalizat studiile mult mai devreme fata de alti tineri.


Tag-uri: copilarie, actrita, cursuri, baletCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 01 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :