FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,165
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de fasole alba I - din Oltenia

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de fasole alba I - din Oltenia

 Q:   Intreaba despre Bors de fasole alba I - din Oltenia       
Bors de fasole alba I - din OlteniaIngrediente :

Fasole albă 300 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, sfeclă 200 g, roşii (proaspete sau conserve) 200 g, borş de putină 1 1, usturoi 20 g, cimbru 1 fir. pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 2 leg, sare.

Mod de preparare :

Fasolea se fierbe, schimbându-se 3-4 ape. In ultima apă se pune sare. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. După câteva minute se adaugă morcovii, pătrunjelul şi ţelina tăiate julien şi se trag împreună. Se sting cu apă şi se adaugă la fasole. Sfecla se fierbe separat, se curăţă, se dă pe răzătoare (julien) şi se adaugă la fasole împreună cu mujdeiul de usturoi, cimbrul, roşiile tăiate în bucăţi şi borşul de putină ce a fost fiert separat. Se potriveşte gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, fasole alba, ceapa, oltenia, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :