FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 771
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bmw X6

Tag-uri Populare


cai putere   performanta   coupe   acura   v12   motor   design   caroserie   masina   alfa romeo   gt   inovatie   stil   bmw   v10   ferrari   suv   lux   porsche   tsx   fiabilitate   rl   eleganta   concept   siguranta   rolls royce   peugeot   confort   dinamica   v8   lamborghini   viteza sunetului   thurst 2   record   aston martin   viteza  

All Tags

Famous Forum

 

Bmw X6

 Q:   Intreaba despre Bmw X6       
Bmw X6 Caracteristici :

Motor: V6 (3000 cm3) si V8 (4400 cm3)
Cai putere: 300 sau 450
0-100 km/h 5.3 secunde
Viteza maxima: 155 mph (250 km/h)

Bmw X6 este noul membru al familiei Bmw ce este echipat cu sistemul performant de control al dinamicii. Odata cu reaparitia sitemului Xdrive ce face legatura intre cele doua punti de tractiune sistemul performant de control al dinamicii si distribuita cuplului intre roata stanga si cea dreapta a mai aparut si o alta noua tehnologie care este prezentata in premiera si anume propulsorul V8 Twin Turbo cu injectie precisa de 407 cai putere si o capacitate cilindrica de 4400 cm3. Acest propulsor are turbocompresorul intre cele doua randuri de cilindri.

Pana si cel mai mic detaliu din X6 este bine definit oferind o sinteza unica de lux, spor tivitate si stil. Ca si celelate modele Bmw X3 respectiv X5, acesta ofera o pozitie a soferului foate elevata. In particular acest model ii da soferului un sentiment clar ca este in controlul masinii in toate situatiile.

Bmw X6 se distinge prin design sport si prin scaunele din spate ce sunt separate de o consola, suportul pentru reglarea inaltimii si tetierele integrate. Volanul este unul sport ce are pe el butoane multifunctionale si paletele pentru schimbarea treptei de viteza. Mai mult butoanele multifunctionale de pe volan pot fi utile si pentru hands-free, schimbarea unui post de radio si volumul. Cele doua butoane adaugate pot fi programate in functie de preferintele soferului. Vizibilitatea si tangibilitatea de calitate inalta fac ca interiorul modelui X6 sa ofere o experinta geniala.

Comsumul mediu al modelului X6 este de 10.9 litri/100 km pentru motorul de 3.0 V6, in schimb motorul de 4.4 V8 ajunge la un consum mediu de 12.5 litri/100 km.

Bmw X6 reprezinta un rival pentru Range Rover Sport si Porsche Cayenne dar nu pentru modelul anterior X5.

Ca pret se preconizeaza ca X6 va costa cu 5000 $ mai mult decat actualul pret al modelulu X5 cu un pret de baza de cel putin 52,500 $. Lansarea sa oficiala se va face anul viitor, sperand sa apara pe strazile din SUA chiar in primavara.
Sursa imaginii : noeman.org


Tag-uri: bmw, dinamica, performanta, confortCategorie: Auto Moto  - ( Auto Moto - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :