FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 625
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole

Intrebari despre Bilete.ro este printre primele site-uri care procura bilete pentru diferite evenimente

- as dori sa cumpar bilete la john cena cum procedez by dana

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Bilete.ro este printre primele site-uri care procura bilete pentru diferite evenimente

 Q:        
Bilete.ro este printre primele site-uri care procura bilete pentru diferite evenimente Serviciile site-ului "www.bilete.ro" (denumit in continuare "bilete.ro"sau "site-ul nostru") sunt oferite de S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL (denumita in continuare "TLD").

TLD ofera – spre vanzare - bilete pentru o plaja larga de evenimente culturale, sportive , in door sau in aer liber utilizatorilor inregistrati pe www.bilete.ro , in schimbul achitarii acestor bilete prin urmatoarele mijloace de plata: plata on-line cu card-ul , mandat postal, e-mandat, transfer bancar sau numerar. Biletele comandate sau achitate prin intermediul www.bilete.ro vor fi trimise prin Curier sau se vor ridica de la casieria TLD, costurile de curierat sunt suportate de catre cumparator.

Nu se vor vinde / inmana bilete persoanelor care nu au efectuat in prealabil o comanda de bilete la respe ctivul eveniment prin intermediul www.bilete.ro. Nu se vor vinde/ inmana bilete persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere.

Nu se vor prelua comenzi de bilete cu livrare prin curieri in alte orase decat in cele prezente in lista de orase a www.bilete.ro. In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, www.bilete.ro isi rezerva dreptul de a le anula.

In functie de contractele incheiate cu organizatorii si/sau de apropierea ca data a unui eveniment unele modalitatile de plata si livrare pot fi activate sau nu pentru respectivul eveniment. In functie de contractele incheiate cu organizatorii evenimentelor pentru care www.bilete.ro comercializeaza bilete, acestea pot avea adaugata o taxa suplimentara de procesare/bilet, afisata / identificata separat in pagina evenimentului si in pasii necesari efectuarii comenzii. Nu se accepta inapoierea biletelor si /sau solicitarea contravalorii acestora – Biletele comandate, achitate si livrate nu se mai pot returna.

In cazul amanarii sau anularii unui spectacol bilete.ro va instiinta prin e-mail toti clientii de conditiile de returnare a biletelor si de recuperare a contravalorii acestora (in functie de contractele incheiate cu organizatorii biletele se pot returna la sediul organizatorului, la casieriile salilor indicate de organizatorul spectacolului, sau direct la Bilete.ro – locatiile ptr returnarea biletelor se vor anunta in prealabil prin intermediul e-mail-ului sau prin afisarea pe www.bilete.ro ).

TLD isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. TLD garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti (toate comunicarile comerciale descrise la punctul 2 se vor face prin intermediul nostru). De asemenea, TLD isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), TLD isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

By FW Editor


Tag-uri: evenimente, petreceri, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 29 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :