FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,141
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole

Intrebari despre Berea Corona

- Cand s-a utilizat pentru prima data hameiul pentru fabricarea ber by Cristina

- De cand exista decretul bavarez, referitor la producerea berii? by Andreea

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Berea Corona

 Q:        
Corona este una din berile cele mai vestite in intreaga lume, dar si una dintre cele mai fitzoase si mai trendy. Majoritatea barbatilor care vor sa impresioneze intr-un club, trebuie sa aiba o astfel de bere in mana.

Lasand la o parte toate acestea, berea Corona este o bere cu traditie, dar mai ales una de calitate. Este slab alcoolizata, are un gust placut si te racoreste. Aceasra bere ar putea fi definita ca un mix intre sare si lamaie, avand un dezavantaj- acela ca este prea slaba.

Pentru majoritatea impatimitilor si amatorilor de bere nu va fi mai mult ca sigur o prima alegere, tocmai din aceasta cauza- ca este slab alcoolizata. Asa ca pentru cei care nu sunt obisnuiti cu alcoolul este ideala, putand sa bea destul de multa fara sa se imbete. Insa totusi cu limita!

Unii mai spun ca, pe langa faptul ca este o bere fitzoasa, mai este si o bere pentru fete. In orice caz, nu este de neglijat, parand foarte trendy sa bei o Corona doar si pentru culoarea sa diferita fata de cea a celorlalte beri si apoi pentru ca se serveste cu o feliuta de lamaie sau lime si sare. In jurul acestei lamai se invart mai multe povesti, dintre acestea, cea mai verosimila parand aceea conform careia lamaia elimina sau cel putin atenueaza efectele substantelor periculoase.

Mai sunt altii care afirma ca acest suc de lamaie accentueaza si mai mult gustul specific al acestei beri.

Desi pe plaiurile mioritice si nu numai, Corona este o bere apreciata, acasa la ea se pare ca lucrurile nu prea stau la fel. Mexicul este renumit nu numai pentru tequila, licoarea obtinuta din agave, el mai fiind si primul producator de bere din intreaga America Latina.

Acolo unde Corona Extra este produsa, aceasta este considerata una din berile cu o calitate inferioara si este una dintre cele mai ieftine prezente pe piata.

Chiar daca unde este fabricata nu se bucura de succes si de apreciere, Corona primeste destula apreciere din partea restului intregii lumi.

Berea Corona Link-uri Externe :

Drinking History (English)


Tag-uri: bere, corona, vestita, trendy, traditie, lamaie, gustCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :