FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 618
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Berbecul si capacitatea sa de seductie

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Berbecul si capacitatea sa de seductie

 Q:   Intreaba despre Berbecul si capacitatea sa de seductie       
Berbecul este o fire pasionala capabila sa se lanseze in lungi conversatii si uneori chiar devine exagerant. Cand berbecul urmareste o prada nu se lasa usor. Daca ii tineti piept si-i refuzati avansurile va fi impulsiv si foarte nervos. Pentru el « afront este nenorocirea mai mare. Dar datorita faptului ca este dotat cu simtul umoruluui poate trece peste o multime de incercari. Foarte independent se lasa furat de pasiunu irationale si este greu sa stie ce vrea. Nevoile sale sexuale sunt puternice dar trbuie sa stiti ca orcum nu e pre romantic. In primii ani de viata e greu de suportat fiind foarte spontan, nu trebuie sa-i cereti fidelitate dar mai tarziu isi va putea defini mai bine bazele echilibrului afectiv.

Berbecul este exigent in relatiile cu prietenii. Doreste ca ceilalti sa evo lueze in acelasi ritm cu el. Reactiile ii sunt adesea cinstite, impulsive si rapide uneori este euforic. Adesea este deceptionat cand nu a stiut sa se gandeasca inainte de a acorda incredere cuiva. Acesta este unul din riscurile majore ale evolutiei relatiilor amicale la berbec. Pe de alata parte nici la el fidelitatea nu e punctul cel mai tare.

Berbecul simte foarte des nevoia sa schimbe fetele si energiile care il inconjoara.
Energic fiind berbecul se arunca in fata a tine cont de eventualele mici obstacole. El isi va face un ideal din a parveni stiind sa astepte pentru lovitura decisiva. Este un hiperactiv decis sa se intreaca pe sine. Trebuie mentionat faptul ca el este incapabil de ranchiuna. Persoana pe care o va iubi il va impulsiona spre activitati care ii vor da sadisfacti si va fi mai optimist.

Combinatiile berbecului cu :

Sagetatorul – combinatie excelenta in toate actiunile, favorabila pentru casatorie. Relatia va aduce fericire si prosperitate.

Capricornul – va domina doar un respect mimat intre parteneri, fara prea mari conflicte ; se prevede o buna cooperare.

Varsator – intre cei doi va fi conflict de vointa, in afaceri vor avea un succes modest.

Pesti – o relatie in care cei doi se vor tolera reciproc.

Berbec – partenerii pot face o buna echipa numai daca se vor tolera reciproc, o relatie benefica.

Taur – relatia in care domina interesul in afaceri. Atractie carnala ceea ce va duce la o oareacre stabilitate in dragoste.

Gemeni – horoscopul nu arata a fi o relatie destul de modesta pot avea loc unele conflicte legate de interese, dar ei vor reusi sa comunice pentru a-si rezolva problemele ivite pe parcursul relatiei .

Rac – sentimentele vor fi reci partenerii se vor purta « « , doar o comuniune de interese face sa continue legatura.

Leu – nu pierdeti ocazia de a va cunoaste, relatia va poate favoriza excelent in dragoste in afaceri chiar e posibil casatoria.

Balanta – este o combinatie care trebuie evitata, pliua de animozitati si conflicte de interese comune si sentimentale.

Scorpionn – da ! va fi o relatie de afceri de cooperare fructuoasa. Veti putea trai evenimente erotice deosebite, nu veti cunoaste conflictele de interese sau afective.
sursa imaginii : astrologyweekly.com


Tag-uri: zodiac, horoscop, berbec, compatibilitate, zodie, combinatiiCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :