FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 584
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Barbatul Leu

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Barbatul Leu

 Q:   Intreaba despre Barbatul Leu       
Se potriveste unei vieti domestice fara efort. De obicei este un sot care aduce bani, bun generos. El doreste ca sotia si toata familia lui sa straluceasca in societate. Este extraordinar de orgolios pentru ai lui si doreste sa aiba tot ce este mai bun din toate, sa ocupe centrul scenei in viata.in viata familiara doreste ca toti membrii sa se invirta in jurul lui, ca planeta in jurul soarelui.

Este afectos,iubitor si devotat in felul lui de a fi, dur, nu va tolera lipsa de respect si de nesubordonare

Sotul leu este hotarit in hotararile lui . Iubirea lui este profunda, romantica si foarte dominanta, insa el consirera ca aceasta este o lege numai pentru el.
Aceasta atitudine fata de viata este destul de conventionala, el nu va permite niciodata sotiei lui sa nu fie loiala. El trebui e sa aiba mereu ceva de banuit.

Deoarece sunt buni observatori de caracter, el isi seledeaza sotia pe care o intalnesc din punctul lor de vedere.in medie este un sot fin.Spontaneitàtea, dragalasenia, dispozitia iubitoare si loialitatea pasionata in probleme ale vietii, combinata cu o mare generozitate fac din el un barbat dem de incredere si deplin satisfacator pentru o femeie care are nevoie de protectie.

Tipul pozitiv de leu va fi nefericit cu o sotie pisaloaga si poruncitoare.Din cand in cand ii place sa-si etaleze sotia si o face cu convingerea ca aceasta face o buna impresie in societate si fata de cei cu care lucreaza.


Tag-uri: horoscop, zodie, soareCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :