FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 588
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Barbatii porci - mit sau legenda vie

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Barbatii porci - mit sau legenda vie

 Q:   Intreaba despre Barbatii porci - mit sau legenda vie       
Femeile sau majoritatea femeilor spun adesea despre barbati ca ar fi niste porci. Oare, este adevarat? Sau tine de conjunctura? Au barbatii circumstante atenuante pentru comportamentul lor "neadecvat" vis-a-vis de femei?

Din punctul meu de vedere, barbatii au intotdeauna o scuza mai mult decat salvatoare pentru ceea ce fac. In primul rand, femeia injosita de catre un barbat ajunge la stadiul de victima. Impactul este cam tulburator, dar orice apa tulbure se linisteste dupa furtuna. Odata supararea trecuta, femeia iarta. Mai trece putin timp si lucrurile incep din nou sa se precipite. Acum, impactul nu mai este asa dur, pentru ca exista un precedent. Incetul cu incetul, femeia descopera ca ii place statutul de victima si mai vrea. Si acum, vin si intreb: cine este vinovatul? Toate femei le ar raspunde in cor, că barbatul este. As vrea sa cred ca nu sunt singura femeie care crede ca vina nu ii apartine acestuia. Scuza pentru el este, de fapt, naivitatea femeii, ca sa nu-i zic prostie. Ce interes iti poate trezi o persoana pe care o domini in orice fel? Asta nu inseamna ca sunt de acord cu modul violent de a "comunica", din partea barbatilor. Dar cred ca mai vinovate sunt femeile care accepta un astfel de barbat sa le fie alaturi. "Cine se aseamana se aduna." Cuvintele acestea sunt foarte intelepte si avem dovezi zilnice ca ele sunt, de fapt, concluzii. Asadar, o femeie care descopera o fata negativa a celui de langa ea, are puterea de a alege. Poate ca acest comportament negativ al barbatului se va mai estompa atunci cand lui ii va fi atrasa atentia intr-un fel sau altul. Oamenii nu se pot schimba, dar se pot adapta.
Daca suntem puternice, cum ne place sa lasam sa se creada, trebuie sa ne impunem si sa-i facem pe cei de langa noi sa se raporteze la stilul nistru de viata, asa cum si noi vom cauta sa ne raportam la al lor. Comunicarea trebuie sa fie undeva la mijloc. Nu este bine ca ea sa fie monopolizata nici de unul, nici de celalalt. Cred intr-adevar ca femeia detine controlul asupra situatiei, indiferent de latura negativa sau pozitiva. Daca un barbat te jigneste si tu nu ripostezi, atunci nu este vina lui ca o sa o mai faca cu proxima ocazie. Daca tu ii intorci spatele, vei vedea atunci cat respect are pentru tine, mergand pe principiul ca orice om mai greseste in viata. Daca te lasa sa pleci, inseamna ca nu te considera ca si femeia potrivita pentru el. Iar daca se comporta la fel si cu urmatoarea, care il va parasi si ea, atunci inseamna ca este porc. Dar si asa, cred ca va prefera sa adopte o alta atitudine, decat sa ramana singur.
Barbatii porci - mit sau legenda vie : articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro


Tag-uri: barbati, relatii, femei, comportament, cearta, jignire, porci, suparareCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 23 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :