FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 641
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Barbatii CAPRICORN

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Barbatii CAPRICORN

 Q:   Intreaba despre Barbatii CAPRICORN       
Ajung la o viata familiara proprie cu draga inima, dar contribuie putin la ea. Acesti barbati se casatoresc de obicei din ratiuni egoiste pentru ca natura lor de baza este destul de egoista. De altfel Capricornul este un semn care indica unirea, ca toti sunt persoane care castiga bine pentru ca sunt ambitiosi si fac succes in afaceri.

Ei insa nu permit multa libertate de actiune sotiilor lor si sa cheltuiasca.

Daca acest tip de barbat este in plus dictatorial si conservativ, atunci el se arata un om aspru si care supravegheaza cu suveranitate orice cheltuiala in casa. intreaga gospodarie familiara este carmuita de el, sotia lui nu este decit un adjunct. in situatia de camandant suprem el poate fi sever, incapatanat si nerezonabil de exigent in legile de cirmuire ale caminului. Desig ur, aceste legi pot fi conforme unei bune discipline familiare, dar cu totul de nesuportat. in general sotul Capricorn este un om de viata, cu un bun temperament emotional si capacitatea sa dea de la el ceva care sa creeze o atmosfera placuta in camin si sa dea o adevarata incantare momentelor intime.

El pretinde ca in familie sa i se dea absolut totul. Pentru marea lui bucurie el pretinde ca si contributia materiala familie sa fie necesar totdeauna admisa de el. Este un tip de om intens pasional.Fireste ca horoscopul este influentat si de ziua de nastere si de alte configuratii zodiacale. in acest caz multe dintre aspectele negative ale Capricornului sunt de aspecte im suple, care fac din ei persoane destul de agreabile.


Tag-uri: horoscop, zodie, saturnCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :