FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,651
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Balanta si compatibilitatea cu celelalte zodii

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Balanta si compatibilitatea cu celelalte zodii

 Q:   Intreaba despre Balanta si compatibilitatea cu celelalte zodii       
Balanta este semnul zodiacal al casatoriilor, in virtutea relatiei cu cele 7 case ale zodiacului. balanta este puternic stapinita in horoscop de implicatia care nu face ca aceasta casatorie sa se poata realiza. balanta are o dominanta dorinta de simpatie, dragoste si intelegere si este dificil de satisfacut.

Sunt preocupati mereu sa se distreze si este caracteristica in egala masura pentru barbati si pentru femei. Femeile sunt romantice si tind sa fie iubite mai mult decat orice alta persoana. Ei pretind sa fie laudati chiar si atunci cand stiu ca aceasta este o simpla flaterie. Nu sunt constanti in sentimente; este cunoscut faptul ca nu sunt prea credinciosi. Este o zodie cu supusi afectuosi, dar stapiniti de egoism. Necazurile oamenilor nu reprezinta niciodata necazuri pentru supusi Cumpenei.

Sunt tipul de oameni care prefera sa ignore uratenia si adevarata fata a vietii. Chiar reprezentantii negativi ai zodiei au farmec, Cateodata acest farmec este inconstient, fara tel, dar de cele mai multe ori este folosit pentru a obtine favoruri, ajutor, protectie. Femeile balanta sunt foarte bune gazde, dar trebuie sa aiba si ajutoare concrete. Desi sunt destul de capabile, le displace munca manuala, in special daca implica murdarirea miinilor.

Lor le place mai mult sa se rasfete pe canapea, pe un maldar de perne si sa apese pe butonul soneriei. Partea sexuala a unei casatorii nu constituie prima importanta pentru femeile balanta, cu toate ca uneori s-ar putea sa fie. Fetele sunt inconjurate de multi admiratori pentru ca stiu sa atraga admiratia. Ele sunt flatate de admiratia , atentiile ce li se arata, dar nu se grabesc sa cedeze, pentru ca aceasta le-ar distruge situatia.

Trec de la un admirator la altul si uneori ii pierd pe toti. Sunt cazuri cand se marita ori cu primul disponibil, ori raman nemaritate pana tirziu. De regula casatoriile Cumpenei nu sunt fericite. in unele cazuri acest prim barbat disponibil este un respins sau un barbat bogat care cauta pe cineva care sa-i impodobeasca caminul sau un barbat care dirijeaza si se ocupa cu afaceri importante. in aceasta situatie casa toria este comoda pentru femeile Rac si afectiunea nu constituie o porblema. De obicei un astfel de mariaj constituie un succes din punct de vedere material si astfel de femei se multumesc cu lumea lor de vise. Barbatul balanta nu este convins ca poate face ceva foarte bun din casatorie.

El gaseste ca este foarte greu sa reziste farmecelor femeilor si laudelor lor. Acestia sunt foarte cumpatati, cumpaniti, generosi, sociabili, cu o foarte mare doza de sensibilitate. Sunt persoane ce se adapteaza foarte bine mediului si sunt la locul potrivit intr-o activitate sociala. Sunt iubitori de muzica,de arta si nu poti sa le faci o placere mai mare decat sa-i consideri cunoscatori. Calitatile lor intelectuale sunt deseori cu ceva deasupra mediei, sunt buni causeori, iti face placere sa-i intalnesti. Ca aManti sunt sentimentali si susceptibili.

Astfel emotiile lor sunt slabe si ii demoralizeaza, emotiile lor sunt in stare sa-i depaseasca, in special pe aceia ce au o natura pasionala. Ei reactioneaza rau cand sunt tratati cu neglijenta si sunt deseori sensibili la consideratia ce li se acorda, iar cand si-au facut o impresie proasta despre cineva sunt neclintiti in impresie. Se simt in largul lor in mediul artistic, cu persoane sociabile, in mod inconstient isi potrivesc tipul de partener cu care doresc sa se vada. Cu supusii balanta o casatorie fericita este destul de problematica.

balanta si BERBECUL

Aceasta este o combinatie care reprezinta culmea perfectiunii. Firea aprinsa si pasionala a balantei se combina perfect cu temperamentul mandru, agresiv si impetuos al berbecului. Zeii lor stapanitori, Marte si Venus, se inteleg de minune si fiecare din ei pare sa aiba ceea ce lipseste si doreste celalalt. Aceasta intelegere va fi evidenta daca ambii parteneri au acelasi nivel cultural si intelectual si isi raspund cu reciprocitate.

balanta si TAURUL

Acestia doi au compatibilitate fundamentala in ceea ce priveste calitatile lor. Amandoi au interese similare si identice. Din nefericire pentru amandoi caracterele negative se gasesc de asemenea prezente la reprezentantii ambelor zodii. in aceste conditii intr-o casatorie unul din parteneri trebuie sa aiba dispozitia de a compensa partile negative ale celuilalt. Totul va merge bine cu exceptia cand amandoi partenerii se infurie in acelasi timp, cand si furia nebuna pot cauza prejudicii ireparabile in legatura dintre ei. Taurul. se infurie si mai tare si vede rosu.

balanta si GEMENI

Este o buna combinatie din mai multe puncte de vedere . Se potrivesc din punct de vedere al mentalitatii si al artei. intre ei sunt numai atitea contraste cat trebuie ca sa faca legatura lor interesanta. Este de presupus ca intre ei va putea exista uneori si o mica lupta. GEMEN si balanta pot face impreuna un camin fericit.

balanta si RACUL

Cumpenei ii place prea mult libertatea ca sa indure tendintele posesiv-restrictive ale RACULUI iar el este foarte afectat deasemenea in ceea ce priveste caminul familiei ca sa inteleaga dragostea balantei pentru schimbarea de viata in societate. balanta nu poate fi niciodata fericita cu un partener care are mereu tendinta de a fi inbufnat si cufundat intr-o stare de depresiune adanca, daca lucrurile nu-i merg bine in afacerile sale. Ei pot fi amandoi suparati cu zilele sau vor putea privi cu mai multa intelegere calitatile celuilalt.

balanta si LEUL

Au calitati care se pot combina bine. Soarele (Leul) si Venus (balanta) fac o impresie excelenta frumoasa. Sunt o pereche luxoasa, dragostea lor este un obiect de lux. Ambii au inclinati artistice, amandorura le place sa fie sa fie in atentia oamenilor si sa fie flatati. Leul pretinde ca aceasta il face fericit, iar balanta priveste acest fapt ca ceva care i se cuvine de drept. Leului trebuie sa-i dai o constanta flaterica si sa se simta uneori centrul scenei tot timpul, deci balanta trebuie sa se gandeasca sa nu intinda coarda. Daca balanta vrea sa joace rolul principal fata de leu acestia doi nu-si vor gasi intelegere in casatorie.

balanta si FECIOARA

Combinatia este foarte probabil sa nu mearga bine din multe puncte de vedere. Totul pare sa fie bine la inceput, atat timp cat cunoasterea reciproca sexuala ii stapineste inca si stralucirea si curiozitatea inca ii stimuleaza; insa cand amandoi revin cu piciorele pe pamint si ajung la rutina vietii este putina sansa ca vreunul dintre ei sa-si schimbe caraderele esentiale de bunavoie. Ceea ce-i displace cel mai mult balantei este criticsmul Fecioarei. balanta nu poate suporta sacaielile si dojana Fecioarei, Fecioara insista pentru perfectiune, pe cand comoda balanta nu suporta detaliile. Conflictul de interese face ca intilnirea dintre ei sa nu depaseasca cadrul unui flirt.

balanta si balanta

Aceasta combinatie constituie o viata de paradis numai daca vreunul dintre ei prezinta semne de incompatibilitate, indicate de ziua nasterii. Amandoi au aceleasi preocupari si calitati de baza astfel ca intre ei va exista o solidaritate de baza. Amandorura le place sa fie admirati si pot inchide ochii peste treburile gospodaresti; fiecare este intelegator. Aceasta unire trebuie facuta fara ezitare.

balanta si SCORPIONUL

intre acestia doi este o combinatie foarte potrivita datorita unei atractii instinctive. Scorpionnul este zodia dominanta, farmecul balanta vede in Scorpionn toate virtutile pe care le admira,iar pentru Scorpionn, cu forta lui sexuala, balanta reprezinta tot ceea ce-si doreste. Sunt multe lucruri ca re recomanda aceasta unire fiindca au multe simpatii comune. Ca amanti, cei din balanta sunt sentimentali si susceptibili, accepta numai pasiunea de calitate din partea dominantul si instinctivului Scorpionn. Atata timp cat mandria Scorpionnului nu va fi ranita, balanta va gasi in el omul potrivit.

balanta si SAGETATORUL

balanta poate gasi ca nu este usor sa faca fata liberalei si comodei filozofii de viata a sagetatorului Oricum aceasta combinatie poate fi buna. balanta va pune la bataie toate fortele ei de atrac in casatoria cu un Sagetator, dar se pune intrebarea cat va rezista. Dragostea balantei pentru lucrurile frumoase, lux si vartej social o atrage alaturi de Sagetator. insa Sagetatorul nu va fi niciodata sub papucul balantei . nu suporta restrictia chiar daca este legala si va folosi toate mijloacele ce stau in putinta ca sa scape din lanturi.

balanta si CAPRICORNUL

Aceste doua tipuri de personalitati pot parea opuse la prima vedere, insa taciturnul balanta fi intrigat de balanta. O casatorie de succes poate fi daca balanta nu gaseste natura prea plicticoasa. balanta este unul din cei cu vederi foarte liberale in ceea ce priveste viata sexuala inainte de casatorie, dar si le schimba dupa. balanta va trebui sa chibzuiasca mai bine si sa-si adapteze anturajul social vederilor balantei Altfel, acestea pot constitui momente stinjenitoare in mariaj.

balanta si VARSATORUL

Ar fi o combinatie foarte potrivita pentru casatorie. Varsatorii au multe afinitati pentru o din balanta . Dragostea lor mutuala pentru frumos, societate si ajutorarea altora fac ca aceas unire sa fie ideala. Unul din putinele motive de neintelegere consta in faptul ca partenerul Varsator este uneori cu dispozitie sufleteasca schimbatoare, cauta singuratatea si refuza sa spuna pentru ce. in aceasta situatie cel mai bun lucru de facut este sa-1 lase sa guste solitudinea. isi revine repede la felul lui de a fi amabil si totul va fi bine daca nu va cere continuu explicatii.

balanta si PESTII

intre cei doi exista o atractie mutuala, insa rareori este de lunga durata. indeosebi este valabil acest lucru in conditii de intimitate. Pestii vor fi multumiti numai intr-o companie exclusiva pe cand balanta careia ii place viata de societate, poate merge alaturi cu foarte multe tipuri de oameni. Pestii sunt mai descriminativi si din aceasta cauza se trag multe neintelegeri intre balanta si Pesti.

Celebritati din Rac- Bardot, Eisenhower, Faukner , Gandhi, Roosevelt


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :