FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 439
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Avon

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Avon

 Q:   Intreaba despre Avon       
In anul 2006 s-au implinit 120 de ani de Avon. Davin McConnel este fondatorul acestei companii care avea sa devina una dintre cele mai mari din lume.

Primele produse care s-au bucurat de aprecierea femeilor au fost parfumurile de trandafiri. In 1886 acesta a infiintat compania „California Perfume”, iar in 1939 compania a fost numita "Avon", dupa numele care curgea in Stratford-upon-Avon, taramul natal al lui Shakespeare.

Davin McConnel si compania sa a ajutat enorm de mult la emanciparea femeii care, la vremea aceea avea rolul de casnica, depinzand financiar de sotul sau.

P.F.E. Albee este numele primei femei "avangardiste" care a pus bazele sistemului de vanzare directa, sistem care este utilizat la ora actuala de milioane de oameni. Ea a fost prima "Lady Avon".

Calita tea produselor si atentia acordata acestora este la fel ca in anul 1887 cand au fost construite primele laboratoare de cercetare Avon. Printre primele produse lansate s-au numarat rujurile "Rose Pomade" si pudra „Sweet Sixteen”, dar si setul de parfum „Little Dot” ce avea cinci arome: „Violet”, „White Rose”, „Heliotrope”, „Lily-of-the Valey” si „Hydracinth”.

Unul dintre principiile consacrate de catre compania Avon, inca de la infiintarea acesteia, a fost returnarea produselor de catre clientii nemultumiti de acestea si inapoierea sumei platite, oferind astfel garantie 100%.

Compania s-a dezvoltat pe mapamond destul de rapid, construind sedii in Montreal, Canada, in 1914, apoi in 1959 in Marea Britanie si in Germaia de Vest. In 1982, Avon a fost prima companie straina care a reusit sa patraunda pentru prima oara pe piata Chinei, piata care era adepta vanzarilor directe. A urmat apoi ca si capitala Japoniei sa se bucure de produsele Avon.

Compania a intrat in 1985 si pe piata Europei de Est, apoi si pe cea a Uniunii Sovietice care a acceptat acest model occidental. Din 1994 si consumatorii romani au inceput sa beneficieze de binefacerile acestor produse.

Pe langa faptul ca Avon are grija de frumusetea noastra, ea mai are grija si de sanatatea noastra. Este unul dintre cei mai importanti militanti din lume impotriva cancerului de san si impotriva violentei domestice, organizand ample campanii in sensul acesta si contribuind si cu donatii substantiale.


Tag-uri: cosmetice, parfumuriCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 30 January '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :