FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 636
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aparatele de sters si lustruit parchetul

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Aparatele de sters si lustruit parchetul

 Q:   Intreaba despre Aparatele de sters si lustruit parchetul       
Aceste aparate eleetroeasniee cunoscute sub diferite denumiri ca lustruitoare, ceruitoare, se execută în multiple forme şi mărimi, completate cu o serie de dispozitive, care permit repunerea în .stare curată a unui parchet neîngrijit, înnegrit sau acoperit de straturi de murdărie.
a. Construcţia aparatelor de şters şi lustruit parchetul. Aceste aparate de şters şi lustruit parchetul fiind supuse la eforturi mai ridicate, au o construcţie robustă şi sînt prevăzute cu o tijă cu mjner corespunzător dimensionată şi cu un motor electric puternic.

Părţile principale ale acestui aparat sunt :
-Corpul aparatului, în care se cuprinde motorul electric de tip monofazat cu colector, furca cu tijă pentru conducerea aparatului în timpul lucrului, la unele tipuri fiind p revăzută şi o pedală de blocarea furcii pentru poziţia de manipulare dorită.
-Dispozitivul de rotire a periilor , care este constituit dintr-o roată principală acţionată direct de motorul electric, din 3 roţi de transmisie pe axul cărora sunt montate periile de şters şi dintr-o curea de transmisie pentru mişcarea de rotaţie de la roata principală la cele 3 roţi de transmisie.
In plus, aparatul de şters şi lustruit este dotat cu o serie de perii în formă cilindrică sau în formă de discuri, a căror greutate creează presiunea necesară în timpul operaţiei de curăţire a parchetului şi cu o serie de discuri sau cilindri de lustruit, executate din materiale special destinate acestui scop.
Punerea în funcţiune se face prin conectarea fişei cordonului de racordare la priza de curent, după ce aparatul a fost echipat cu periile de şters sau cu discurile pentru lustruit parchetul.

Caracteristicile tehnice :
-puterea nominală a motorului electric 350 W ;
-durata de funcţionare neîntreruptă 45 min cu o pauză de 15 min.


sursa imaginii http://static.howstuffworks.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarieCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 16 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :