FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 452
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Anna Lesko: Cantareata

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Anna Lesko: Cantareata

 Q:   Intreaba despre Anna Lesko: Cantareata       
Anna Lesko a absolvit cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti dupa care s-a afirmat in pictura, o mare pasiune a sa. Dupa ce si-a expus cateva tablouri la Muzeul National, Anna Lesko a hotarat ca trebuie sa isi incerce norocul si in muzica, o alta dragoste a sa.

Astfel ea a intrat in studio si a inceput sa inregistreze.
In anul 2002 Anna Lesko a lansat primul sau single, „Ard in flacari”, piesa ce a prins foarte bine la public si care a lansat-o pe primele locuri din toate topurile romanesti. La sfarsitul anului 2002, Anna a lansat si albumul „Flacari” de pe care face parte piesa „Ard in flacari” si s-a dovedit a fi un mare succes, reprezentand cel mai cunoscut cantec din cari era solistei.

La numai un an dupa ce a lansat primul album, Anna Lesko a lansat si cel de-al doilea album, numit „Inseparabili”, care la fel ca si primul, s-a bucurat de un succes imens pe piata din Romania.

Piesa de pe acest album care a facut furori este piesa „Inocenta” iar la aproximativ cinci luni de la aparitia albumului, acesta a fost recompensat cu un disc de aur fiind vandute peste 35 000 de exemplare. Dupa acest imens succes, Anna Lesko a lansat albumul „Pentru tine” in anul 2004 iar de pe album a fost promovata mai mult piesa ce da si numele albumului, „Pentru tine” care in ciuda faptului ca a prins foarte bine la public nu a ajuns prea sus in clasamentele topurilor din Romania.

De pe acelasi album, Anna Lesko a lansat un al doilea single numit „Lasa-ma sa cred”, care a multumit pe toti fanii frumoasei artiste. Succesul i-a suras, si lansand album dupa album, intr-un timp foarte scurt, Anna Lesko a devenit una dintre cele mai faimoase cantarete din Romania.

In anul 2006, ea a lansat albumul „Ispita”, album ce a fost considerat varful piramidei pana in acel moment in cariera sa, fiind cel mai bine vandut. In prezent, Anna Lesko a lansat albumul „Jocul Seductiei”, un album care a impresionat la fel de mult ca si toate celelalte.


Tag-uri: cantareata, cariera, faima, muzicaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :