FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 392
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Anii Copilariei Andreei Esca

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Anii Copilariei Andreei Esca

 Q:   Intreaba despre Anii Copilariei Andreei Esca       
Parintii Andreei si-au dorit pentru fata lor un viitor cat mai bun si de aceea s-au ocupat intens de educatia ei.

De la varsta frageda de doar 5 ani Andreea Esca a fost dusa de acestia la cursuri de inot. Erau necesare pentru ca la varsta de 6 ani avea sa inceapa scoala iar parintii ei doreau ca ea sa urmeze cursurile unei scoli sportive. A dat testul, a trecut si astfel a ajuns la Scoala Sportiva "Emil Racovita".

Andreea a declarat ca nu regreta faptul ca parintii au dus-o sa faca sport, din contra, considera ca au facut o alegere buna pentru ca sportul este benefic organismului si nu trebuie sa lipseasca din viata nimanui. Prima ora la bazin a fost infricosatoare pentru Andreea, era atat de speriata incat se tinea strans de profesoara sa nu o arunce in apa fara colac. Teama nu de apa nu i-a trecut repede, de aceea, o perioada, parintii au dus-o mai mult obligata la bazin.

Acum Andreea apreciaza indarjirea parintilor ei pentru ca datorita lor nu numai ca si-a depasit teama de apa ci a indragit si practicat inotul la nivel de performanta aproape 10 ani.

Andreea Esca a fost un elev silitor si isi aminteste cu drag de prima zi de scoala. Pentru ca era slaba si scunda Andreea a fost asezata in prima banca, alaturi de Costea Cristian, coleg de nazbatii pana in clasa a 8 a. Andreea isi aminteste ca ii placea sa le faca farse colegilor, pe unul l-a "pedepsit" punand o albina pe el, copilul era alergic iar Andreea stia acest lucru.

Recunoaste de altfel ca matematica nu era materia ei preferata si de aceea se mai "inspira" de la colegul ei de banca, Cristi Costea care era cel mai bun la acea materie.

Lasand deoparte nazbatiile copilariei, Andreea Esca era un elev model, ascultator si serios. Tocmai de aceea a fost comandanta de unitate pana în clasa a VIII-a. Sarcina ei era sa tina cuvantul de bun venit de la inceputul fiecarui an si sa se ocupe de organizarea evenimentelor artistice si a serbarilor.

Activitatea din scoala a Andreei Esca a fost complexa : pe langa cursurile propiu-zise Andreea canta in corul scolii, avea o trupa de dans si mai tarziu, in timpul liceului facea parte si dintr-o trupa de teatru.


Tag-uri: prezentatoare, televiziune, copilarieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 23 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :