FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 518
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Andreea Banica, Carte Autobiografica

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Andreea Banica, Carte Autobiografica

 Q:   Intreaba despre Andreea Banica, Carte Autobiografica       
Cantareata Andreea Banica vrea sa scrie, impreuna cu unul dintre fanii ei, o autobiografie in care sa vorbeasca despre parintii pe care i-a pierdut in copilarile, relatia cu iubitul si managerul ei Lucian si fostele colege din trupele Exotic si Blondy, anunta numarul de luni al revistei "Story".

Ideea de a face o autobiografie nu i-a venit vedetei, ci unui fan care a venit la ea si i-a propus sa scrie o carte despre ea. Initial nu a vrut, dar dupa ce s-a consultat cu Lucian Mitrea, sotul si managerul ei, cu oamenii care lucreaza la imaginea ei, dar a intrebat si persoanele a caror parere conteaza pentru ea si dupa ce toti au incurajat-o sa scrie cartea a decis intr-un final sa povesteasca experientele prin care a trecut, despre parintii pe care i-a pierdut in copilarie, despre relatia cu Lucian pe care l-a cunoscut cand avea varsta de 16 ani, despre colegele ei dn trupa Exotic, dar si despre fosta partenera din Blondy, Cristina Rus.

Ea va scrie in carte o multime de lucruri pe care oamenii nu le cunosc despre ea. Va povesti tot ce i s-a intamplat fara sa ascunda ceva. Ea afirma ca va fi o carte despre succes, iubire, pierderi, tradare, minciuna, premii, sedinte foto, hartuiti si multe alte lucruri despre care fanii ei nu stiu nimic. Se considera o persoana realizata pe mai multe planuri, deoarece are afaceri imobiliare, este prezentatoare la postul TV Romantica, este apreciata de presedintele Traian Basescu, care a declarat ca este fan Andreeaa Banica si a participat la un concert al artistei.

Este de asemenea imaginea mai multor companii. Cantareata este realizata atat pe plan profesional cat si pe plan personal, fiind casatoria cu managerul ei Lucian Mitrea cu care are impreuna o superba fetita. Vrea sa arate fanilor lumea ei, sa le impartaseasca gandurile si experientele prin care a trecut.


Tag-uri: celebritate, cantareata, autobiografieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 28 June '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :