FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 563
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Alley Baggett: Modelul Nud Din Playboy

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Alley Baggett: Modelul Nud Din Playboy

 Q:   Intreaba despre Alley Baggett: Modelul Nud Din Playboy       
Dupa debutul sau ca model nud, Alley Baggett a indragit ideea de a poza in continuare pentru aceasta revista in ipostaze indraznete si astfel a semnat tot mai multe contracte cu compania lui Hugh Hefner.

Alley Baggett a realizat materiale incendiare pentru multe alte numere ale revistei Playboy insa si pe copertile ei, alaturi de multe alte fete doritoare sa arate lumii trupul lor. Un an mai tarziu ea a avut onoarea de a poza si pentru nemti si astfel a aparut pe coperta revistei Playboy din Germania.

A devenit reprezentanta lenjeriilor intime din Playboy in intreaga lume, ea fiind cea mai potrivita dintre fete pentru a poza in ipostaze sexi cu lenjerii intime atragatoare. Fiind foarte buna in meseria sa si dand dovada de profesionalism la fiecare sedinta foto realizata, Alley Baggett a fost aleasa sa joace si in cateva filme cu tenta erotica, precum „Private Parts”, film in care subiectul era viata unor tinere lesbiene dintr-un campus universitar, ea fiind una dintre personaje, insa si in multe filmulete realizate chiar de catre echipa Playboy.

De asemenea, Alley Baggett a pozat nud si pentru mai multe cataloage erotice, aparand din ce in ce mai des nud in reviste si pe site-uri pentru adulti. Afacerea lui Hugh Hefner a avut un rol foarte important in carierei tinerei Alley insa ea nu s-a oprit aici si a aparut in emisiunile „The Umberto Show” si „The Maria Conchita Alonso Show” ca invitata.

Totodata a aparut si in videoclipul lui Ricky Martin al piesei „Shake Your Bon-Bon”, deoarece artistul a dorit sa aiba in videoclip o femeie senzuala care sa atraga privirile cat mai multor barbati (dupa cum se stie Ricky Martin fiind homosexual).

Ea a castigat multa popularitate deoarece a aparut foarte des pe micul ecran avand grija ca imaginea ei sa fie cat mai promovata si sa fie remarcata de importanti oameni din lumea modei si a filmului.


Tag-uri: model, playboy, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :