FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Roberta Anastase
Roberta Anastase este parlamentar roman, iar in legislatia 2008-2012 este presedinte al Camerei Deputatilor, fiind prima femeie care a ocupat acest post, fiind al treilea om in stat. Cariera: A absolvit cursurile Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti. Intre 1998-2000 a profundat...

Articole: pag 18

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]
Piftie de porc I

Piftie de porc I

Ingrediente Cap si picioare de porc,sare, usturoi, ceapa. Mod de preparare Capatana si picioarele de porc se parlesc, se rad bine de par, se spala si se pun intr-o oala cu...

Postmodernismul

Postmodernismul

Termenul de postmodernism este încă ambiguu şi complicat şi a pătruns în literatura academică abia pe la mijlocul anilor '80, referindu-se la o vastă arie culturală ce cuprinde...

Proza romaneasca dupa cel de-al doilea razboi mondial

Proza romaneasca dupa cel de-al doilea razboi mondial

I. Perioda 1944-l960 - Proză de acomodare la schimbările epocii, o impunere ideologică şi politică (tezele mar-xist-leniniste) în toate compartimentele vieţii, o epocă a "declarativismului"...

Pinguinii Imperiali

Pinguinii Imperiali

In "Viata animalelor si a plantelor in Antarctica" , Emil Racovita afirma urmatoarele: "Indraznetii navigatori spanioli din secolul al XVIII - lea au intalnit si ei aceste creaturi...

Pictorul - Carol Popp de Szathmari

Pictorul - Carol Popp de Szathmari

Carol Popp de Szathmari a ajuns un mare artist al Romaniei insa niciodata nu au fost gasite probe cum ca acesta ar fi studiat pe undeva secretele picturii. Se pare ca tanarul nu a studiat...

Parintii trebuie sa aiba grija de igiena aparatului respirator al copiilor

Parintii trebuie sa aiba grija de igiena aparatului respirator al copiilor

Căile respiratorii ale copiilor au un lumen mai redus decât la adulţi, favorizând astfel stagnarea secreţiilor şi, în consecinţă, înmulţirea microbilor în aceste secreţii....

Pastrarea rosiilor I

Pastrarea rosiilor I

Se aleg rosii tari din recolte tarzii, coapte pe jumatate, culese cu mana in asa fel ca sa ramana codita cat mai lunga, apoi se invelesc in frunza de vita si se aseaza intr-o ladita...

Praz inabusit

Praz inabusit

Ingrediente Pentru 6 porţii: 1 kg praz, 75 g unt, 50 g caşcaval, 300 g smantană, sare, piper, făină, pesmet, unt pentru uns tava. Mod de preparare Se curăţă prazul...

Politica externa a Romaniei in primele doua decenii ale secolului XIX

Politica externa a Romaniei in primele doua decenii ale secolului XIX

- pactul de garanţii renan, semnat la Locamo in 1925 şi ansamblul acordurilor economice şi politice sovieto-germane din primăvara anului 1926 puneau în evidenţă prăpastia dintre...

Pentru Adela Popescu, Familia E Cea Mai Importanta

Pentru Adela Popescu, Familia E Cea Mai Importanta

Adela Popescu a fost un copil norocos, a avut o copilarie fericita pentru ca a crescut impreuna cu parintii si fratii sai mai mari dar si alaturi de bunicii sai. Satul natal si familia...

Pastura albinelor

Pastura albinelor

Polenul proaspăt recoltat de albine din anterele florilor este depozitat în fagurii cuibului, de preferinţă in cei de culoare neagră. Sub această formă polenul se găseşte depozitat...

Pui cu mujdei si mamaliguta

Pui cu mujdei si mamaliguta

Ingrediente 1-2 pui, 100 g untură, 50 g usturoi, 50 ml ulei, sare. Mod de preparare După ce puii au fost curăţaţi şi spălaţi, se sărează, se ung cu untură pe...

Pasta de branza de vaci cu ceapa

Pasta de branza de vaci cu ceapa

Ingrediente: Brânza de vaci 300 g, unt 150 g, smîntină 100 g, ceapă 100 g, boia de ardei dulce 2 g, sare. Mod de preparare: Brânza de vaci se amestecă cu untul, smântâna...

Placinte poale-n brau cu branza si marar

Placinte poale-n brau cu branza si marar

Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 300 ml, ulei 150 g, ouă 3 buc, zahăr 50 g, branză de Dorna 200 g, brînză de vaci proaspătă 800 g, mărar 2 leg, sare. Mod...

Prima Cruciada si Alexios I Comnenul

Prima Cruciada si Alexios I Comnenul

Alcătuită din contingente feudale ce se deplasau izolat, ticsite de necombatanţi, cruciada nu răspundea dorinţelor papei care ar fi voit-o unită sub conducerea legatului şi a...

Primele Tablouri Ale Lui Hans Holbein Cel Tanar

Primele Tablouri Ale Lui Hans Holbein Cel Tanar

In anul 1517, Hans Holbein cel Tanar a calatorit la Lucerna unde a locuit pana in anul 1519 si a realizat mai multe desene. El a decorat fatadele unor cladiri si a executat operele...

Principalele teme abordate de Mihai Eminescu - a treia parte

Principalele teme abordate de Mihai Eminescu - a treia parte

Aria tematica a viziunii lirice eminesciene se largeste considerabil cu evocarea trecutului si recursul frecvent la mit si legenda. Fundalul istoric este adeseori o permanenta inca...

Perisoare cu carne de porc verdeturi si smantana II

Perisoare cu carne de porc verdeturi si smantana II

Ingrediente: Carne de porc 600 g, ceapă 100 g, orez 125 g, ouă 3 buc, ulei 100 g, spanac 100 g, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 3 leg, făină 30 g, supă de oase 1 l, smântână...

Porumbei cu sos de ciuperci si smantana

Porumbei cu sos de ciuperci si smantana

Ingrediente 3 porumbei, 100 g unt, 50 ml ulei, 300-400 g ciuperci, 100 g smantană, 1 lingură de făină, sare, piper. Mod de preparare După ce sunt sacrificaţi, porumbeii...

Pere verzi confiate

Pere verzi confiate

Ingrediente 1 kg pere, 1,4 kg zahar. Mod de preparare Se aleg pere verzi si tari (ca sa nu se sfarame la fiert), se curata de coaja, se taie in doua, se scot casutele cu...

Pilaf de prune uscate

Pilaf de prune uscate

Ingrediente : Prune uscate 750 g, orez 400 g, ceapă 1250 g, ulei 200 g, zahăr 30 g, supă de oase 1,2 l, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în...

Petre Roman: Ministru de Externe

Petre Roman: Ministru de Externe

Trecand prin multe actiuni politice inca de pe vremea sotilor Ceausescu si detinand multe informatii strict secrete despre ceea ce s-a intamplat in timpul Revolutiei din 1989, Petre...

Punga cu aer a stomacului

Punga cu aer a stomacului

Punga cu aer a stomacului este portiunea din stomac umpluta in permanenta cu gaze rezultate din fermentatiile digestive, a caror compozitie este mult deosebita de aerul atmosferic. ...

Pasiunea aristocratilor si a vedetelor pentru iahturi

Pasiunea aristocratilor si a vedetelor pentru iahturi

Bogatia si celebritatea se masoara nu numai in multele zerouri pe care o persoana le are in cont, dar si in achizitiile pe care acele persoane le fac cu banii din cont. De-a lungul...


Page: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]