FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Roberta Anastase
Roberta Anastase este parlamentar roman, iar in legislatia 2008-2012 este presedinte al Camerei Deputatilor, fiind prima femeie care a ocupat acest post, fiind al treilea om in stat. Cariera: A absolvit cursurile Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti. Intre 1998-2000 a profundat...

Articole: pag 15

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Friganele de conopida

Friganele de conopida

Ingrediente 1 kg conopidă, ulei pentru prăjit. Pentru coca de frigănele: 200 g făină, 10 g drojdie, 50 g unt sau ulei, 2-3 ouă, 1/4 I lapte sau apă, sare. Mod de prepapare Se...

Foi de rulada albe pentru tort

Foi de rulada albe pentru tort

Ingrediente 5-6 oua, 100 g zahar, 100 g faina, 1 varf de cutit sare, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Albusurile se bat cu zaharul...

Ficat de gasca pane

Ficat de gasca pane

Ingrediente 500 g ficat de gască, 2 ouă, 100 g pesmet, 50 g făină, 30 g unt, sare, ulei pentru prăjit. Mod de preparare Ficatul de gască se taie în felii, se dă prin...

Frisca cu unt sau cu lapte

Frisca cu unt sau cu lapte

Ingrediente 400 g hrişcă, 50 g unt, sare, 50 ml ulei. Mod de preparare Frişcă nu se spală ci se cerne de praf şi se curăţă de cea nedecorticată şi de corpuri...

Fasole conservata in ulei II

Fasole conservata in ulei II

Ingrediente 7 kg fasole grasa (lata), 5 kg rosii, 1 kg ceapa, 1 litru ulei, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se curata ceapa, se spala si se taie in feliute...

Frigarui camping

Frigarui camping

Ingreriente: Carne de porc 500 g, cârnaţi proaspeţi 200 g, cârnaţi olteneşti 200 g, slănină afumată 150 g, ulei 30 g, ardei graşi 100 g, roşii 200 g, ceapă 200 g, sare. Cum...

Farsit cu carne de gasca

Farsit cu carne de gasca

Ingrediente : Carne de gască 1 kg, franzelă 200 g, ceapă 150 g, usturoi 20 g, verdeaţă 2 leg, cimbru 1/2 fir, ulei 75 g, ouă 2 buc, slănină afumată 100 g, piper, sare. Mod...

Fasole batuta II

Fasole batuta II

Aceeaşi cantitate de fasole impreună cu aceleaşi componente se pregătesc la fel ca in reţeta "Fasole boabe uscata fiarta", cu deosebirea că după ce este bine fiartă, fasolea...

Friptura de curcan in aspic

Friptura de curcan in aspic

Ingrediente 1 curcan sau o bucată, untură pentru uns, sare. Mod de preparare Pentru acest fel de friptură trebuie ca curcanul să fie gras. Se frige la cuptor la fel ca...

Fasole pastai

Fasole pastai

INGREDIENTE: 2 kg fasole păstăi, 1 ceapă mare, tăiată mărunt, 1 roşie mare, tăiată felii, 2 linguriţe ulei de măsline, 1 linguriţă chimion-pudră, 1 cană pătrunjel...

Formatiunile politice din zona Dunarii din secolele XI-XII

Formatiunile politice din zona Dunarii din secolele XI-XII

Dobrogea -primele cristalizări ne sunt cunoscute din "Alexiada" Anei Camnena ce se referă la trei şefi locali care stăpâneau ţinutul dintre Dunăre şi Marea Neagră la sfârşitul...

Frumoase bronzate, nu arse de soare

Frumoase bronzate, nu arse de soare

Băile de soare sunt o binefacere pentru organism, dar cu condiţia să le cunoaştem efectul şi mai ales să ştim când, cum şi cât ne expunem. Este ştiut faptul că pielea se...

Fasole verde cu smantana

Fasole verde cu smantana

Ingrediente: Fasole verde 1 kg, ceapă 100 g, ulei 100 g, făină 50 g, smantană 200 g, usturoi 20 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare: Fasolea se fierbe în apă...

Friptura de iepure impanata cu slanina

Friptura de iepure impanata cu slanina

Ingrediente 1,500 kg carne de iepure (partea carnoasa), 200 g slanina proaspata, 1 capatana de usturoi, 100 ml ulei, sare, piper. Mod de preparare Iepurele se pune la...

Frumoasele de 40 de ani ale Hollywood-ului

Frumoasele de 40 de ani ale Hollywood-ului

Pentru majoritatea covârşitoare a oamenilor, trecerea timpului înseamnă riduri, gravitaţia care îşi spune cuvântul, schimbări deloc estetice. Însă mai sunt şi puţine...

Fast food

Fast food

Stilul american al hamburger-ilor şi sandwich-urilor a fost înregistrat pentru prima dată în 1904 în St Louis. Tot aceasta a fost şi data când au fost popularizate hot-dog-urile...

Ficat de pasare cu ciuperci

Ficat de pasare cu ciuperci

Ingrediente : Ficat de pasăre 500 g, ulei 100 g, ceapă 100 g, ciuperci 100 g, slănină afumată 50 g, vin 100 ml, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă şi se căleşte...

File de peste pane

File de peste pane

Ingrediente: Peşte (şalău, somn, cod, morun, nisetru) Mod de preparare: Peştele (şalău, somn, cod, morun, nisetru) curăţat, spălat şi zvantat, se taie în felii...

Fructele cosmeticelor

Fructele cosmeticelor

Fructele reprezinta alimentele minune care sunt imperios necesare organismului nostru. Ele ne ajuta sa ne mentinem sanatatea, dar si tineretea. Ultimul deceniu a adus in industria frumusetii...

Fototerapia

Fototerapia

Terapia cu lumină foloseşte acţiunea asupra organismului a energiei radiante luminoase, furnizată de aparate alimentate cu energie electrică. Spectrele electromagnetice ale zonelor...

Fulminanta cariera a lui Kate Moss

Fulminanta cariera a lui Kate Moss

Totul a inceput dintr-o întamplare. La varsta de 12 ani, părinţii lui Kate au divorţat: fratele, Nick, a rămas în custodia tatălui, Peter, iar ea a ales să crească alături...

Franzela Umpluta I

Franzela Umpluta I

Franzela Umpluta: Ingrediente: Franzelă 1 buc, şuncă presată sau salam 200 g, sardele 100 g, măsline 50 g, unt 100 g, gogosari 100 g, lămaie 75 g. Mod de preparare: Se...

Frigarui din carne de porc

Frigarui din carne de porc

Carnea macra sau din piept de porc se taie in patratele egale care se sareaza, se presara cu piper si cimbru, se ung putin cu ulei, se infig pe frigarui de lemn si se frig pe gratarul...

Ficatei de pui sote

Ficatei de pui sote

Ingrediente 300 g ficăţei de pasăre, 200 g ceapă, 100 g unt sau ulei, 100 ml vin, sare, piper, 1 legătură de pătrunjel verde. Mod de preparare Ceapa se taie mărunt...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >