FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 302
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Alexondra Lee Nud

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Alexondra Lee Nud

 Q:   Intreaba despre Alexondra Lee Nud       
In intreaga lume sunt o multime de tinere care aleg sa se prostitueze doar pentru a obtine un ban. Sunt femei care nu au efectiv ce sa puna pe masa cum deasemenea sunt femei care nu au unde locui. Astfel de tinere aleg insa calea prostitutiei deoarece este mai simplu sa isi vanda trupul si sa castige un ban.

Unele sunt mai norocoase si ajung sa lucreze cu regizori faimosi de filme pentru adulti si astfel nu sunt nevoite sa lucreze cu tot felul de oameni. Multe de asemenea, ajung sa detina propria afacere in industria porno si astfel scapa de foarte multe obligatii, de cele mai multe ori ingrozitoare. Altele insa lucreaza pe strada deoarece nu au alta optiune si in acest mod sunt expuse zilnic multor pericole.

Ceea ce este si mai trist insa, este faptul ca sunt si multe personaje fe minine care aleg sa isi vanda trupul doar din placere sau doar pentru faima. Aceste cazuri sunt multe, deoarece unele femei aleg sa joace in filme pentru adulti din placere sau pentru a deveni faimoase iar altele pozeaza nud in reviste pentru barbati din aceleasi motive. Ne intrebam mereu de ce aceste fete nu aleg pur si simpla o alta cale decat cea gresita.

Poate ca unele chiar doresc sa devina actrite insa pentru aceasta pot opta pentru o cariera decenta ca si actrita, cu care sa nu se rusineze, asa cum a facut si talentata Alexondra Lee, o femeie care a ales sa lucreze in lumea cinematografica insa din placere deoarece aceasta meserie de actrita i se potriveste de minune. Astfel, frumoasa actrita a ajuns intr-o lume plina de oameni decenti, vazuti bine de semeni lor si nu are de ce sa se rusineze precum multe alte personaje feminine care au ales cai gresite sau mai putin decente.

Ei bine, Alexondra a ales nuditatea doar pentru reviste, deoarece ea a pozat nud pentru cateva reviste pentru adulti si doar atat. A aratat lumii intregi frumusetile sale si astfel a reusit sa devina si mai faimoasa decat era daca ramanea doar la stadiul de actrita.


Tag-uri: actrita, faima, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 27 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :