FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 270
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Alexandru Papadopol A Transformat Ghinionul In Sansa Vietii

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Alexandru Papadopol A Transformat Ghinionul In Sansa Vietii

 Q:   Intreaba despre Alexandru Papadopol A Transformat Ghinionul In Sansa Vietii       
Alexandru Papadopol a reusit sa intre la Teatru doar dupa a patra incercare, insa a abolvit ca cel mai bun actor al generatiei sale. Se numara printre acele persoane care au transformat ghinionul in sansa vietii. Papi fascineaza pe toata lumea deoarece este o persoana draguta, deschisa si comunicativa, cel mai bine il caracterizeaza cuvantul normalitate.

Este imposibil sa nu il simpatizezi pentru ca el este la fel de bine, vecinul, colegul, prietenul, baiatul de cartier sau tanarul manierat care iti ofera locul in metrou. Si-a petrecut o parte din copilarie la Campulung, apoi la Sladina, apoi in Bucuresti in Drumul Taberei unde locuieste si acum. A urmat cursurile scolii generale si liceul "Ion Neculce"din Bucuresti, sectia uman.

Dupa ce a terminat liceul nu stia ce vrea sa faca, hotarandu-se intr-o seara sa dea la Drept, dar destinul lui a fost altul ajungand in cele din urma la Facultatea de Teatru, dupa mai multe incercari nereusite. A reusit sa ii determine pe tinerii regizori romani sa ii incredinteze, inca de la inceputul facultatii, roluri care i-au adus apoi recunoasterea lumii cinematografice, prin versatilitatea expresiei si seriozitatea cu care isi trateaza interlocutorul.

A jucat in filmul regizat de Cristi Puiu "Marfa si banii", film ce a avut un buget mic si realizatori debutanti, insa a obtinut numeroase premii si invitatii la festivaluri internationale. Alexandru Papadopol a luat premiul pentru cea mai buna interpretare masculine la festivalul de la Salonic. Dupa "Marfa si banii" a urmat "Occident" in regia lui Criti Mungiu, ambele productii ajungand la festivalul filmului de la Cannes.

Papi a fost foarte mandru de aceasta realizare, deoarece la Cannes de obicei sunt seletate 15-16 dintre miile de filme trimise.


Tag-uri: teatru, actor, sansa, viataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 19 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :