FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 446
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Adevarata dragoste

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Adevarata dragoste

 Q:   Intreaba despre Adevarata dragoste       
Câţi dintre noi înţelegem ce înseamnă adevărata dragoste?

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi spus cel putin o data in viata "TE IUBESC". Dar, in acelasi timp, mai cred ca exista si moduri diferite de o simti aceste cuvinte. Uneori le spunem sau ne sunt spuse asa, pur si simplu.

Cati dintre noi inteleg oare dragostea asa cum este? Dar, pe de alta parte, ma intreb, cum este dragostea? Care este cea mai profunda dovada de dragoste?

Am putea privi lucrurile din punct de vedere religios si am spune ca dragostea lui Dumnezeu pentru oameni este cea mai pura si profunda dovada de dragoste. El si-a coborat dragostea in randul oamenilor prin Duhul Sfant. Tot un concept religios ne indeamna sa ne iubim semenii si sa traim viata inconjurati de dragoste. Acest fel de a trai si d e a gandi este ideal pentru o viata frumoasa. Pe de alta parte, iubirea ne calauzeste pasii spre pacat. Ea ne orbeste, ne face sa ne pierdem mintile, este cauza multor dezastre. Asadar, pe cat este de candida, pe atat poate dragostea sa fie de machiavelica.
Se spune ca in dragoste si in razboi iti este permis orice. Doar atat ii trebuie omului sa auda, ca se foloseste de toate armele pentru a-si atinge tinta.

Sunt multe cazuri in care dragostea este dusa la extrem si atunci ni se arata o parte foarte urata a acestui sentiment atat de frumos. Se poate spune ca se pierde iubirea pe parcurs, iar aceste etape sunt mergatoare unor sentimente foarte urate, cum ar fi: obsesia, gelozia absurda.

Sunt cazuri in care dragoste este gresit inteleasa si demonstrata. Dovezile de dragoste devin agresive, chiar foarte violente in unele cupluri. Iubirea nu inseamna neaparat sa- spui persoanei de langa tine "TE IUBESC". Stiti vorba aceea: "Vorba multa, saracia omului". Este necesar ca cel de langa noi sa auda aceste cuvinte, dar maniera de a o spune trebuie sa fie una originala, pentru a fi pe masura dorintelor si asteptarilor. Uneori, cuvintele sunt de prisos, asa ca trebiue sa le consolidam cu fapte si atitudini.

Multe femei spun ca le place sa li se spuna "TE IUBESC", dar mai mult le-ar placea sa li se arate acest lucru . Poti sa ii arati partenerei tale ca o iubesti ajutand-o in bucatarie. Sustine-o in tot ceea ce intrepriende si asa ii vei demonstra dragostea ta.
Fii tot timpul alaturi de ea in clipele in care are nevoie de un adevarat prieten, fara sa ti-o ceara. Te va simti mai aproape ca oricand si niciodata nu se va indoi de dragostea ta. Implic-o in problemele tale. Cere-i sfatul si ajutorul atunci cand nu stii sa o scoti la capat. Se va simti cea mai importanta persoana din viata ta.
Tu stii, desigur, ca asa este, nu-i asa?
Adevarata dragoste - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Adevarata dragoste sursa imaginii : freedigitalphotos.net


Adevarata dragoste Link-uri Externe :

Love's Not Time's Fool (English)
What is Love? (English)
An Unfullfilled Love (English)


Tag-uri: te iubesc, dragoste, iubire, sentimente, obsesie, gelozieCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 20 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :