FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 545
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Acasa.ro, portal de lifestyle, pentru acasa

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Acasa.ro, portal de lifestyle, pentru acasa

 Q:   Intreaba despre Acasa.ro, portal de lifestyle, pentru acasa       
Acasa.ro, portal de lifestyle, pentru acasa Site-ul Acasa.ro este un serviciu gratuit furnizat ca atare de catre Acasa Media SRL, cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor sai, si care va fi numita in continuare Acasa.

Acasa.ro este un site de limba romana - canal interactiv de media - creat, dezvoltat si operat de Acasa Media SRL, si caruia i se aplica urmatorii Termeni de Utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele interactive, testele online, produsele digitale, evenimentele, avatarul, paginile personale, jurnalele online, forumurile, felicitarile, recomandarile si concursurile publicate in toate paginile site-ului.

Segmente ale site-ului sunt vizibile si pentru utilizatorii care vizualizeaza site-ul, insa anumite sectiuni, precum facilitatile din Contul meu sau Forumul pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe site cu nume de utilizator si parola. Odata inregistrat pe site-ul Acasa.ro veti beneficia gratuit de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest site.

La inregistrarea in site vi se vor cere anumite date personale precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal. Acasa.ro isi rezerva dreptul de a desfiinta, cu o notificare prealabila, conturile si accesul membrilor a caror nume de utilizator contine cuvinte obscene sau cu inteles ofensator.Sunteti singurul responsabil de datele privind contul de utilizator creat pe Acasa.ro. De aceea, pentru confirmarea datelor si contului, veti fi anuntati la adresa de e-mail pe care ati declarat-o la crearea contului dumneavoastra.

Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase a unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa contact@acasa.ro pentru a dezactiva contul respectiv.

Acasa.ro este un site ideal pentru oricine are anumite intrebari culinare, de sanatate, despre animalute, tehnologie si nu numai. Site-ul prezinta o serie de stiri de ultima ora, de acualitate, mondene, de showbiz. In partea stanga avem horoscopul zilnic, vremea in orice oras al tarii si programul TV.(peste 40 de canale).

Recomand acest site tuturor utilizatorilor care vor sa fie informati despre lifestyle, sa citeasca stiri de ultima ora si sa socializeze cu alti cititori pe teme comune.

By FW Editor


Tag-uri: site, divertisment, stiriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 14 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :