FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 505
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre 220.ro cel mai bun site video-sharing din Romania

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

220.ro cel mai bun site video-sharing din Romania

 Q:   Intreaba despre 220.ro cel mai bun site video-sharing din Romania       
220.ro cel mai bun site video-sharing din Romania 220.ro este un site de video-sharing ce contine diferite filme, imagini si muzica pe placul tuturor.

Video-urile sunt impartite pe mai multe categorii (animale;auto,moto;cinema,movie-traillers;comedie,umor romanesc;funny etc), iar muzica este impartita de asemenea(ambientala, blues, clasica, colinde, contry, dance, folk etc) permitand vizitatorului sa-si aleaga categoria dorita, putand astfle sa-si gaseasca un film pe placul sau in timp mai scurt.

220. este un alegerea perfecta pentru persoanele care intr-o pauza, sau dupa o zi de lucru, vor sa se relaxeze ascultand o muzica pe placul lor, vor sa vada un filmulet amuzant sau pentru iubitorii de sport, pot vizioana evenimentul dorit din sportul respectiv. Avantajul este ca filmele, muzica si imaginile pot fi vazute fara ca acestea sa fie download-ate.

Sub sectiunea de reclame din partea stanga a site-ului exista un meniu cu "Jocuri online" unde utilizatorii acestui site il pot folosi pentru amuzament acestora. Jocurile, de asemenea, nu necesita instalare, ci se pot juca direct pe pagina de internet. La fel ca si la filme, muzica, imagini, sub fiecare joc exista un chat unde jucatorii pot discuta despre jocul respect, cerand sfaturi sau pareri.

In meniul orizontal din parte de sus a site-ului, observam sectiunea "comunitate". In aceasta sectiune gasim diferite categorii(afaceri & bani; animale; calatorii & natura; calculatoare & internet; companie & colegi; familie & casa; fan club & vedete etc). La fiecare dintre aceste categorii se afla o imagine corespunzatoare categoriei. Daca iti place in mod deosebit acea imagine poti deveni membru acestei categorii.

Pentru fiecare categorie exista un grup de utilizatori care pot discuta despre aceasta categorie, iar de fiecare data cand o persoana din acest grup va upload-a o noua imagine sau un nou film, membrii acestui grup vor fi anuntati. Pentru toate aceste iti trebuie cont pe 220.ro .Ca membru al acestui site poti face parte din mai multe grupuri, nu doar unul.

220.ro este o alegere buna pentru persoanele de toate varstele, iubitori de filme, muzica si imagine, dar tot odata ei putand sa socializeze online pe diferite teme comune cu alti utilizatori.Tag-uri: videoclipuri, muzica, jocuriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 13 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :