FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 413
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre 121.ro - 'Comunitatea femeilor senzationale'

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

121.ro - 'Comunitatea femeilor senzationale'

 Q:   Intreaba despre 121.ro - 'Comunitatea femeilor senzationale'       
121.ro - 'Comunitatea femeilor senzationale' 121.ro este cel mai bun site pentru femeile din Romania include zilnic subiecte despre cariera, frumusete, moda, dragoste, stil de viata, horoscop, discutii pe message board si cu specialisti.

Comunitatea femeilor senzationale este in parteneriat cu RadioLynx.ro de peste 2 ani. 121.ro este singurul site dedicat femeilor care are o emisiune radio proprie.121.ro LIVE se difuzeaza in fiecare miercuri, de la ora 15:00 in direct la RadioLynx.ro, fiind transmisa pe 121.ro si pe alte site-uri partenere. Cititorii si membrii 121.ro pot urmari emisiunea pe pagina principala a site-ului sau pe pagina speciala de radio, la adresa www.121.ro/live. Gazdele show-ului sunt Daniela Fugaru Kammrath, redactorul sef al 121.ro si Iohanna Purdea, coordonator de PR al site-ului, iar regia de emisie este asi gurata de Mihaela Luca, director de programe RadioLynx.ro.

De-a lungul celor doi ani emisiunea 121.ro LIVE a abordat tematici diverse, de la subiecte de interes pentru femei – relatii, cuplu, sex, provocarea de a fi mama, dezvoltare personala, astrologie, feng-shui – pana la probleme generale ale societatii: campanii de protectie a mediului, voluntariat, politica, educatie, siguranta in trafic. La emisiunile 121.ro LIVE participa saptamanal invitati din randurile colaboratorilor si partenerilor 121.ro - persoane de specialitate din diverse domenii: psihologie, jurnalism, coaching, turism, arta, moda, resurse umane, medicina.

Cifrele de audienta reflecta interesul ascultatorilor pentru 121.ro LIVE. La fiecare emisiune se inregistreaza, in medie, circa 2.000 de accesari cu o durata de conectare de peste 10 secunde si o medie de aproximativ 700 de accesari cu o durata de conectare de peste 10 minute (IP-uri unice).
Pentru a deveni membru al 121.ro va trebui sa completati un formular.

Mkco.ro isi rezerva dreptul de a va refuza calitatea de membru al 121.ro si de a va bloca accesul la contul de mail daca va descoperi ca ati furnizat informatii false sau tendentioase in timpul inregistrarii ca membru.

Va este interzis sa adoptati ca nume de membru un nume indecent sau inadecvat, oricare ar fi acesta. Este de preferat sa va orientati catre un nume creativ sau amuzant pentru a fi in ton cu spiritul 121.ro.

Daca cineva va folosi parola de acces (pe care ati stabilit-o in momentul inscrierii ca membru) fara sa fie autorizat de dumneavoastra in acest sens, va rugam sa notificati imediat acest lucru mkco.ro.

121.ro face parte din categoria site-urilor bine realizate, recomand acest site tuturor persoanelor de sex feminin care vor sa afle ultimele stiri despre moda, frumusete, dragoste etc.

By FW Editor


Tag-uri: femei, site, stiriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :